Zavirili smo u Bulgari resort na Baliju u kojem detalji ističu raskošan stil uređenja

Bulgari resort na Baliu posebno ističe raskošan stil i pozornost posvećenu detaljima.

bulgari-bali-soba

Dizajnirao ga je Antonio Citterio, talijanski dizajner visoke mode a u svom radu se izrazio kroz boje, toplinu i bogatu baštinu domorodačke kulture.
Resort Bulgari je smješten na liticama Jimbaran s pogledom na ocean te prikazuje sve čari netaknutog prirodnog krajolika i nevjerojatnih značajki Bulgari marke.

bulgari-bali-vila

Veliki broj vila u resortu Bulgari na Baliju, čak njih pedeste devet s panoramskim su pogledom, smještenih 150 metara iznad mora, izgrađene su od ručno rezanog vulkanskog kamenja i javanskog mahagonija.
Bang & Olufsen uređaji smješteni su uz nježne tkanine i rukotvorine s Balia dok vas u vanjskom dijelu čeka privatni vrt s ugrađenim bazenom.
Bulgari vila ima privatno kino, vlastitu kuhinju, spa sobu te 20 metarski bazen te jako lijepo osmišljenu nadstrešnicu za meditaciju.

bulgari-bali-restoran

Unutar resorta se nalazi nagrađivani restoran talijasnke kuhinje Il Ristorante, indonezijski restoran sa suvremenim pristupom Sangkar, te La Spaggia restoran na plaži u kojem se nude svježi plodovi mora.

Il Bar osim prekrasnog pogleda na zalaske sunca nudi rafinirani izbor koktela, vrhunskih vina, kanapea i grickalica a sve u skladu s talijanskom tradicijom aperitiva.

bulgari-bali-spa

Nepotrebno je reći da Bulgari resort nudi vrhunski spa doživljaj uz pomoć toplog vulkanskog kamenja s azijskim i europskim tehnikama za smirenje uma, tijela i duha.

bulgari-bali-vjencanje

OVDJE pogledajte jedno jedinstveno i neizostavno mjesto pri posjetu Baliju
Bali safari i Marine park neizostavni su dio doživljaja na Baliju

Izdvajamo
> Posebno mjesto zauzimaju svadbene svečanosti u Bulgari stilu. Na raspolaganju su tri vrste usluge: vjenčanje na vodi, u posebno moderno uređenom paviljonu ili na romantičnoj plaži.
> Svaki aranžman oko dogovora vjenčanja uključuje cvjetni aranžman, šampanjac za zdravicu, te elegantnu torbicu za potvrdu o vjenčanju.

OVDJE pogledajte još jedno predivno mjesto za odmor na Baliju
Hotel Alila Seminyak na Baliju mjesto je na kojem ćete poželjeti odsjesti dok ste u ovom zemaljskom raju

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Fotografije: Bulgari Hotels

Facebook Like Button