Hotel Alila Seminyak na Baliju mjesto je na kojem ćete poželjeti odsjesti dok ste u ovom zemaljskom raju

Alila, prevedeno sa sanskrt jezika znači iznenađenje, tako da ne čudi što svaki od Alila boutique hotela ima nešto nevjerojatno u svojoj ponudi. Prekrasno tropsko utočište Alila Seminyak na Baliju samo potvrđuje ovu misiju.

Ako se pripremate u skoroj budućnosti otići na Bali evo nekoliko savjeta proizašlih iz vlastitog iskustva jedne novinarke

Pripremate se za Bali?

Od samog otvaranja 2015. godine hotel je priskrbio niz nagrada i priznanja te je postao jedno od najpoželjnijih odredišta na bajkovitom Baliju.

alila-seminyak-1

Hotel Alila Seminyak smješten je samo nekoliko koraka od Indijskog oceana na prekrasnoj Seminyak plaži koja zrači prirodnom ljepotom i vedrinom a kratka šetnja goste će dovesti do živahnih trendovskih ulica živopisnog mjesta Seminyaka.

Mjesto se nalazi na kraju osam kilometra duge plaže u jugozapadnom dijelu Balija, a razvilo se u pomodno mjesto u kojem se nalaze brojni luksuzni hoteli, vile, trgovine visoke mode te svjetski poznati restorani u kojima se mogu probati specijaliteti raznih kuhinja, a bogati noćni život u klubovima privlači mnoge ljubitelje dobre zabave.

OVDJE saznajte što nikako ne smijete propustiti na božanstvenom Baliju

Bali safari i Marine park neizostavni su dio doživljaja na Baliju

Hotel Alila Seminyak nudi na najzanimljiviji način spoj dvaju svjetova. Sa zapada luksuz i užitak modernog svijeta, a ugrađuje sofisticiran i miran odmor na plaži.

alila-seminyak-2

Ovaj prekrasan hotel< ima 240 raskošno opremljenih soba, uz 173 apartmana u kojima se spaja inovativni dizajn s čistim luksuzom, a sve uz obvezne elemente visokog EarthCheck standarda održivog turizama. Gosti mogu uživati u restoranu i baru na plaži s prekrasnim pogledom na ocean, uz opuštajuće tretmane u spa centru, velikom bazenu i najmodernije opremljenoj teretani.

Za goste koji vole istočnjačko održavanje tijela i duha nude se jutarnje vježbe joge, zatim vožnja biciklom ili naprosto šetnja plažom. Za djecu je punu energije odlična se zabava pruža uz brojne aktivnosti u dječjem klubu.

alila-seminyak-3

Bez obzira odluče li se gosti na doživljaje lokalnog šarma i otkrivanju kulturnih i kulinarskih tradicija Seminyaka ili možda na detoksikaciju, opuštanje i podmlađivanje u spa centru Alila je savršeno mjesto za sigurno opuštanje.

Za sve koji se žele prepustiti užitcima sportskih aktivnosti kao što su surfanje i ronjenje ili ako netko naprosto želi samo promatrati nezaboravne zalaske sunca uz savršeno pripremljene koktele Alila Seminyak zasigurno predstavlja planet odmora i bijega od užurbane stvarnosti.

alila-seminyak-4

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially

Facebook Like Button