Villa Dubrovnik idealno mjesto za užitak

Dubrovnik, jedan od najljepših gradova na svijetu 1979. godine proglašen je mjestom Svjetske kulturne baštine od stane UNESCO-a.
Hrvatska obala ponosi se Dubrovnikom kao najposjećenijom povijesnom destinacijom, a koji se nekad se dičio s najvećom svjetskom trgovačkom flotom, što je rezultiralo bogatstvom njegovog stanovništva koji su znali uživati u sofisticiranom stilu života.
Ovo je samo jedna od karakteristika ovog raskošno lijepog grada koja je još uvijek i danas vidljiva u njegovom svakodnevnom životu.

Villa Dubrovnik

Posjetitelji su brojni, a među onima koji su slavni i redoviti u dolascima su Francis Ford Coppola i Tina Turner, koji se gotovo lirski izražavaju o mnogobrojnim restoranima, šarmu starog grada, prekrasnom pogledu na plavu pučinu u kojem uživaju šečući se gotovo netaknutom obalom.

Villa Dubrovnik

VILLA DUBROVNIK RAJ NA SAMOJ LITICI MORA

Villa Dubrovnik je idealno mjesto za sve one koji žele izbjeću gužvu a uživati u stilu i privatnosti.

Kratka vožnja taksijem od samo sedam minuta dovest će svakog posjetitelja od starog grada do ovog iznimno lijepog hotela koji je smješten na samoj litici s božanstvenim pogledom na more i otok Lokrum.

Od trenutka dolaska pa sve do posljednjih minuta boravka gosti ovog hotela doživjeti će poseban tretman.

Poslužitelj će vas odpratit do lifta koji vodi do glavnog predvjora gdje će potpuno bijeli prijemni salon biti u savršenom kontrastu sa zadivljujućim pogledom na tirkizno more u pozadini.

Nakon što ste se smjestili u jednoj od sjajno uređenih soba ili apartmana moći ćete izabrati neki od umirujućih i prilagođenih tretmana u wellnes centru ili se jednostavno za početak možete opustiti na osamljenoj privatnoj plaži.

Oni koji vole samo promatrati more, a uživati u plivanju na sigurnoj udaljenoti idealan je bazen kako vanjski tako i unutranji ako vrijeme ne dozvoljava plivanje ili praćakanje u moru.

Villa Dubrovnik

Svih 56 soba, s koliko raspolaže Villa Dubrovnik nude pogled na more te balkon s kojeg se pruža impresivan pogled na prekrasno čisto more. Prostor je uređen u neutralnim bež tonovima koji nadopunjuju opuštenu atmosferu soba ili apartmana. Sobe su prostrane s prozorima sve od poda do stropa, moderno namještene s kupaonicama koje imaju velike stakle zidove što cijelom interijeru daje prozračnost i sofisticiranost.

Villa Dubrovnik

Kada je riječ od objedu, Al Freco Bar Giardino nudi više casual opcija za razliku od vrhunskog restorana Pjernin tako da će svi ljubitelji gastronomije moći pronaći nešto za sebe.

Pored svega, svakog gosta oduševljava neometan pogled na dubrovački akvatorij koji se pruža iz bara na vrhu krova ville a posjetiteljima.

Mislilo se i na trenutke obilaska te je stoga svim gostima ville Dubrovnik na usluzi i Vaporetto gliser koji će boravak učini jednostavno nezaboravnim.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially

Facebook Like Button