Hedonizam Beachcraft restorana u Miamiju

Beachraft restoran savršeno je koncipiran i već pri ulasku osvaja svojom velikom kuhinjom otvorenog tipa koja dominira restoranom u kojem bazu izbora čine jela sastavljena od morskih plodova i povrća.Otvorena kuhinja u restoranu poziva goste da dožive uzbuđenje i akciju za vrijeme pripremanja jela dok uživaju u objedu. Ljubitelje sirove hrane osvojit će savršeno opremljen bar prepun salata, svakojakog kruha i ručno rađene tjestenine te obilje raznolikog svježeg voća i povrća koji zaokružuju doživljaj restorana Beachcraft. Dizajniran je od strane Meyer Davis Studia koji voli tradicionalno prenositi toplinu i sofisticiranost legendarnih Craft restorana u New Yorku i Los Angelesu bazirana na prostranstvima prirodnog obalnog okruženja.

beachcraft-1

Goste dočekuje bujni zeleni zid koji vodi do restorana izgrađenog na dva nivoa. U prizemlju je smještena blagavaonica s 85 mjesta, opremljena prirodnim materijalima kao što su drvo, kamen, bronca, koža, a raskošni bar raspolaže s 22 sjedeća mjesta i vodi do predivnog vanjskog vrta.

beachcraft-2

Drugi nivo na katu restorana nudi idealne uvjete za intimne večere i proslave budući da je opremljen sa separeima koji nude dovoljnu intimnost u druženju i uživanju u hrani. najzanimljiviji dio ovog restorana nalazi se na polukatu točno iznad blagavonice, a gosti se također mogu osvježiti uz piće na još jednom baru li predivnim otvorenim dijelom s raskošnim pogledom na kultnu Collins aveniju.

beachcraft-3

Poznati kuhar Tom Colicchio, koji je otvorio lanac restorana Craft diljem Amerike, poznat je javnosti kao glavni sudac u televizijskom natjecanju Top Chef, unosi svoju senzibilnost u restoran Beachcraft smještenom u South Beachu u Mijamiju.

beachcraft-4

Colicchio je na ovom jedinstvenom mjestu udružio umijeće s glavnim kuharom Michaelom Fiorellom te na jelovniku nudi lokalnu ribu i meso bez antibiotika uz razne ostale živopisne namirnice.

beachcraft-5

Izdvojeno:

> savršen izbor jela su kroketi chorizo, ceviche odrezak, garganele s pirjanim zecom i savršeni janjeći kotleti
> Sva hrana ovog restorana iznimno je ukusna i zaista iznenađuje raznovrsnost jelovnika u kojem Colicchio sljubljuje različite namirnice

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially

Facebook Like Button