Klub Nikki Beach Marbella mjesto je gdje odmor i zabava ljetuju zajedno

Stalno nas podsjećaju kako je ‘život prekratak’ i potiču da ‘iskoristimo trenutak’stoga je Klub Nikki Beach u Marbelli savršeno mjesto za osjetiti upravo takve sjajne životne trenutke.

U međuvremenu je porast društvenih mreža otvorila put širokom korištenju hashtaga koji slavi život #YOLO (You Only Live Once) a poznate osobe rado dijele svoja mišljenja i savjete kako voditi ispunjeniji život.

Iako imam optimističan pogled na život, ponekad je teško postići unutarnju pozitivu dok ste nagužvani unutar nekog javnog gradskog prijevoza ili u koloni automobila a vrhunac dana je najvjerojatnije trk do najbližeg restorančića ili narudžba preko dostave hrane kako bi ručali neku salaticu od tuna.

Nikki Beach Marbella

Srećom otkrili smo mjesto čija je cijela životna filozofija slaviti život i uživati u svakom trenutku do kraja. To mjesto zove se Nikki Beach Marbella :)

Ovaj klub je smješten na jednoj od najljepših plaža s bijelim pijeskom. Može se pohvaliti savršeno elegantnim bazenom i raskošnim prostorom za zabavu. Gostima se nudi “Ultimate Beach Club” iskustvo, prostor je opremljen s mnogo pliša, bijelim ležaljkama, šik draperijom i bijelim šatorima za užitak u hladu.

Nikki Beach Marbella

Trenutno smješten u mnogim svjetskim odmaralištima u Meksiku, Tajlandu, Maroku, Španjolskoj i Americi, Nikki Beach je svoj svjetski pohod započeo kao Nikki Cafe, a to je bio maleni vrt na adresi 1. Ocean Drive u Miami Beachu.

Prostor je nastao u čast Nicoli Penrod, kćeri vlasnika i osnivača Nikki Beacha, Jacka Penroda, koja je tragično preminula nakon teške prometne nesreće.

Nakon prvog Nikki Beach kluba, koji je otvoren u 1998. godini, Penrod je otvorio svoje klubove širom različitih resorata preko Atlantskog oceana, uključujući Marabellu i St. Tropez, da bi se naposljetku proširio na Marakeš i Ibizu.

Prije nekoliko godina, sa svojom poslovnom grupom, otvara i prvi hotel u Porto Heli u Grčkoj. Nikki Beach se pretvorio u punokrvnu lifestyle marku, koja uključuje odjeću i butike, glazbu i časopis “Nikki Style” a svi koji vole Dubai obožavaju otići u Nikki Beach hotela u ovom blještavom gradu koji zasigurno svojim gostima pruža jedinstveni osjećaj zabave u više nego šik stilu.

OVDJE pronađite vodič za Dubai uz koji ćete proći sva najbolja mjesta

Nikki Beach Marbella

Klub u Marabelli smješten je na pijesku plaže Costa del Sol, području koje nema veliki ugled ali ipak sadrži malene otoke izvrsnosti.

Klub Nikki Beach Marbella privlači svjetsku jet-set elitu i jednostavno morate biti viđeni na ovakvom mjestu a Nikki Beach klub je započeo ljetnu sezonu u velikom stilu s tradicionalnom White Partyem, kada zaista možete biti uronjeni u Nikki Beach životni stil.

Uz, “sve mora biti bijelo” stil odijevanja i nevjerojatni line-up, ovo je prije svega večer elegancije, fešte i zabave. Nikki Beach je stvoren iz želje za proslavom života i jasno je kako je svaki element zamišljen i izveden s određenom idejom.

Jutro nakon zabave, Nikki Beach trijumfalno izigrava dosadu :) nakon zabave s prigodnim programom nazvanim “Recovery Brunch”, u kojemu se služi posebno bogata hrana i Bellinisi u neograničenom broju. Šarmantni konobari donose ledeno hladne koktele direktno pred vašu ležaljku što predstavlja vrhunski osjećaj nakon noći pune zabave.

Nikki Beach Marbella

Postavljajući standarde za klubove, Nikki Beach je savršen kao mjesto za odmor i zabavu. Ovaj brand u sebi utjelovljuje entuzijazam prema životu koji je zarazan, toliko zarazan da sam uspio donijeti dio toga natrag u London, toliko da se dosadne vožnje u podzemnoj više ne čine toliko strašne.

Prilikom posjete Nikki Beachu odsjednite u Don Carlos Oasisu, koji mudi fantastične i prostrane sobe, a svega 5 minuta pješačenja do kluba.

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially

Facebook Like Button