Ovo su jedne od najljepših vila u Dubrovniku u kojima bi svatko poželio odsjesti

Dubrovnik je jedan od najljepših gradova naše Hrvatske, a osim kulturnih i povijesnih znamenitosti poznat je i po raskošnim vilama u kojima bi svatko poželio odsjesti.
Kako smo ove godine manje više svi usmjereni na putovanje Hrvatskom prošećimo kroz tri zdanja u Dubrovniku koja smo izdvojili kao ona s najljepšim pogledom i svim što vam treba da biste se osjećali kraljevski na svom zasluženom odmoru.

Villa Mediteran

Villa Mediteran

Villa Mediteran okružena je mediteranskim raslinjem, što pojačava osjećaj intimnosti i ugođaju u kojem su živjeli viđeniji stanovnici ovog grada.

Villa Mediteran je udaljena samo par minuta hoda od Pila i ulaza u stari grad ili borove šume te obližnje plaže Danče. Ova spektakularna građevina, uklesana u kamen, izgrađena je 1930. godine za jednu bogatu obitelj iz Dubrovnika s velikom vrtom i terasom uronjenom u bujno mediteransko raslinje.

Cijelo imanje u idealnom je okruženju sunca i hlada, a svoje goste inspirira osjećajem nježne topline. Vila se sastoji 400 m2 podijeljenih na prizemlje s vrtnom terasom te dodatnim katom koja posjeduje prostranu terasu za potpuni odmor.

Vila Pugliesi

Villa Pugliesi

Villa Pugliesi ponovno je obnovljena 2014. godine, a locirana je na ograđenom posjedu od 1500 četvornih metara i može primiti do 16 osoba.

Smještena je u Zatonu Velikom, u blizini Dubrovnika, u slikovitoj uvali Zaton. Pogodna je za veća društva ili obitelji s djecom. No, obzirom na njen smještaj i kapacitete idealna je za posebne prigode kao što su vjenčanja, promocije ili savršen medeni mjesec. Kućni ljubimci su u ovoj vili dobro došli…

Vila Orti

Vila Orti

Vila Orti je prekrasano zdanje iz 19. stoljeća koje je u potpunosti obnovljeno u vrhunsku vilu, terasom i mediteranskim vrtom. Vila je smještena na vrhunskoj lokaciji, jer je samo 450 metara udaljena od starog grada. Idealna je za obitelji ili prijatelje koji žele zajednički provesti odmor.

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially

Facebook Like Button