Hotel Kazbek, Dubrovnik

Ova impresivna vila smještena je na samoj obali u uvali Gruž, samo tri kilometra udaljena od starog grada Dubrovnika, koji je pod UNESCO-vom zaštitom. Bivša rezidencija dubrovačkog plemstva, sada je zaštićeni spomenik kulture, a izgrađena je u 16. stoljeću. U potpunosti je obnovljena prema najvišim standardima koji su vratili izvornu ljepotu i funkciju ovoj povijesnoj zgradi. Otmjene i graciozne sobe su individualno dizajnirane, gdje je savršeno kombiniran klasični stil sa sadržajima i udobnošću 21. stoljeća. Svaki komad namještaja je ručno izrađen kako bi pridonio povijesnom iskustvu.

Hotel Kazbek

Profinjeni butik hotel Kazbek u sebi skriva 12 superior i deluxe soba te jedan apartman. Kazbek hotel predstavlja dom daleko od doma za mnoge viđenije posjetitelje Dubrovnika koji traže visoki stupanj privatnosti u modernom objektu koji je smješten u povijesnoj okolini.

Hotel Kazbek

Hotel Kazbek

Cilj hotela je ponuditi svojim gostima osjećaj boravka kao u renesansnom hotelu s uslugama i privatnošću koja dolazi s takvim smještajem kako ne bi imali dojam boravka u uobičajenom hotelu. Kada se gosti požele zabaviti ili otkrivati obližnje otoke na raspolaganju je Kazbek gliser privezan u obližnjoj marini te je uvijek spreman udovoljiti gostima sa svim aktivnostima na vodi.

Hotel Kazbek

Bogata i raznovrsna gastronomska kultura Hrvatske može se isprobati u prekrasnom restoranu vile, gdje se koriste samo i isključivo najsvježije namirnice i lokalno proizvedeni sastojci. Kazbek hotel krase tri elegantne blagovaone i udoban koktel prostor. Glavni restoran poseban ke po tome što posjeduje dvorišnu terasu s koje se pruža pogled na fascinantnu uvalu Gruž.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially

Facebook Like Button