Restoran London in the Sky

Ovog se rujna restoran u zraku odnosno restoran London in the Sky, seli od nebodera Canary Wharfa na kultnu lokaciju u okolicu Tower Bridgea, koja je kao stvorena za uživanje sa svojim prekrasnim vidicima. Restoran se seli u vrijeme Festivala pod nazivom London in the Sky koji se održava se od 17. do 30. rujna a smješten je na dokovima St. Katharine.

Konstrukcija s restoranom podignuta je na 25 metara visine te u zraku nudi doručak, ručak i večeru. Uz vrhunski Champagne Taittinger, u stimulirajućem okruženju, gostima koji žele uživati u zraku i jesti birana jela i pića ovaj restoran idealan je izbor u predivnom Londonu.

Za stolom”u zraku” može sjediti dvadeset dvoje gostiju, a vrhunsku hranu priprema jedan od najboljih londonskih kuhara na platformi u sredini stola te se odmah nakon pripreme poslužuje. Gosti sjede u stolcima koje su vrlo sigurne i udobne te se zakopčavaju sigurnosnim pojasevima prije nego li se platforma podigne pomoću ogromne dizalice s tla. Već samo dizanje u nebo čini ovaj događaj vrlo neobičnim, a kada se vidi okolina s te visine prvo se svi gosti adaptiraju na adrenalin koji im kruži tijelom. Nakon toga započinje njihov gurmanski doživljaj u zraku.

Doručak se nudi u četiri slijeda, ručak u tri, a večera u četiri slijeda. Za vrijeme svakog ručka i večere pojedino jelo pomno je uparena s odabranim vinima Villa Maria.
Dok se jelo priprema i dok gosti uživaju u pogledu na London fantastično je iskustvo ispijati rashlađeni šampanjcu i grickati ukusne kanapee.

Restoran London in the Sky nuditi će ovoga rujna gastro užitke od starne vrhunskih kuhara, a čine ih najpoznatija imena kao što su Dan Doherty iz Duck&Waffle restorana, Robert Ortiz iz Lima, Mark Sargeant iz Morden&Lea, Sophie Michell iz Pont St, Mike Reid iz M Restaurantsa, Martin Morales iz Ceviche and Andina, Tom Aikens iz Tom’s Kitchena, Calum Franklin iz Holborn Dining Rooma, Chantelle Nicholson iz Tredwell’s te na kraju dvojac Marcus Wareing i Peter Weeden iz Newman Street Taverna.

Naime, svi ovi restorani i njihovi poznati kuhari uključeni su svojom posebnom ponudom tijekom četrnaestodnevnog festivala te svaki od navedenih restorana nudi gostima jelovnik sačinjen od njihovih najpoznatijih jela. Svi gosti koji će rezervirati stol za večeru uživat će u dobrodošlici uz dvije čaše šampanjca Taittinger.

Biti će pravi užitak svim posjetiteljima i stanovnicima Londona upravo u rujnu uživati u delicijama restorana London in the Sky koji posjeduje i Michelinovu zvjezdicu.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially