Raskošne ljetne destinacije

Odabrali smo neke od najglamuroznijih novotvorenih mjesta za jedinstveno ljetovanje diljem svijeta.

 

Ljetovanje u gradu Londonu

The Lanesborough
the-lanesborough
Ponosno zauzimajući mjesto na uglu Londonskog Hyde parka, The Lanesborough je jedan od raskošnih orijentira londonskog gostoprimstva. Otvaranjem pod pokroviteljstvom Oetker Collections, The Lanesborough se vraća u većem stilu nego ikad prije a prati ga glas najekskluzivnijeg odredišta. Sve sobe i apartmani više su nego veličanstveni, a zamislite zidovi su obloženi najfiniji plišem. Raskošni interijeri Alberta Pintoa nadopunjuju cijelo zdanje izvornim kraljevskim ugođajem.

 

Rivijera

Villa M
villa-m-1
Svakako je za preporučiti ovo privatno utočište na Azurnoj obali. Opremljeno je u elegantnom i ujedno modernom stilu, a okupano je mediteranskim suncem. Villa M pruža izvanredno mjesto za ljetniji odmor. Villa M ima pet luksuzno opremljenih spavaćih soba, čaroban bazen i pripadajući kućicu s roštiljem i peći za pizzu gdje se zaista mogu provesti divni trenuci i sa prijateljima. Također u svom sastavku sadrži sobu za goste te izvanrednu i korisnu dvoranu za vježbanje, višenamjenski krov iznenađuje različitim funkcijama te pogledom na okolinu koja oduševljava. Prelijepa Villa nalazi se na Cap Ferratu, a udaljena je svega 15 minuta od blještavog Monaka.

 

Tropi

Niyama
niyama-dining
Super luksuzni resort Niyama smješten je na fascinatno lijepim Maldivima, a iz njega se širi pogled na tirkizni horizonte i na susjedne otoke. Sve ville spojene su mostom, a ima ih na raspolaganju čak 48 novih sve redom izuzetno udobne, i ciljano namještene. U njihovom sastavu nalaze se blagavaonice uređene prema posve novim trendovima. Ono što će oduševiti svaku obitelj s djecom jest nevjerovatno koncipiran dječiji klub koji će jednako zagolicati maštu djecu i roditelja.

 

Kultura

Aman Resorts
amandayan
Aman Resorts otvorili su svoju treću lokaciju u Kini, donoseći svoj već prepoznatljivi potpis elegancije i mirnoće prirodnog okoliša i kulture. Amandayan nastavlja s ovom tradicijom i naslanja se na bogatu povijest i romantične pejsaže Lijinaga. Smješten u nizu tradicionalnih dvorišta, apartmani su dizajnirani s jedinstvenim autohtonim motivima područja, uključujući Nakhi vez i Dongba rezbarije. Iskoristite izuzetno gostoprimstvo Aman resorta i istražite uličice starog grada koji se nalazi na UNESCO-vom popisu, snijegom pokrivene planine Jade Dragon i pješačite kroz Tiger Leaping kanjon.

 

Glamur

The Ritz-Carlton Macau
ritz-macau
The Ritz-Carlton Macau donosi blještavilo azijskog kasino centra, s carskim apartmanima, otvorenih u svibnju 2015. godine. Dio Galaxy Macau™ resorta, Ritz podiže ljestvicu vinske, gastronomske i spa ponude uz otvorenu sestru villu JW Marriott.

 

Nova pridošlica

South Beach Hotel
south-beach
Singapur nestrpljivo iščekuje otvaranje South Beach hotela, koji je dio nevjerovatog novog koncepta koji uključuje pretvaranje vojne zgrade iz kolonijalnog doba u futuristički kompleks ureda, prodavaonica, luksuznih stanova, privatnih klubova i hotela. Hotel je dizajniran od strane Fostera i partnera te Philippea Starcka koji su stvorili jedinstveni osjećaj u kraljevskih 654 sobe. Ono što potpuno osvaja svakog posjetitelja jest spoznaja da Hotel ima dvije vrtne terase pod otvorenim nebom, te fitness centar koji je otovren non stop.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially

Facebook Like Button