Pet najljepših ljetnih destinacija

Donosimo vam pregled pet najljepših ljetnih destinacija.

 

Montana

montana
The Resort at Paws Up
Uživajte u luksuznom all-inclusive užitku u prirodi i raznobrojnim aktivnostima koje pruža predivan The Resort at Paws Up. Od aktivnosti tu su na raspolaganju jahanje, vožnja ATV-om, spuštanje niz uže, vožnja riječnom splavi, vožnja kanuom, uživanje u brdskom biciklizmu. Za sve koji žele mirniji odmor uvijek se može krenuti u šetnje predivnim stazama u razgledavanje krajolika ili pak u obilazak interesantno grada duhova.

 

Indonezija

indonezija
The St. Regis Bali Resort
St. Regis Bali Resort, sa svojom privatnom plažom, za svaku obitelji nudi obilje izbora. Unutar samog resorta može uživati u vožnji kanuom ili kajakom. Jedrenje na dasci odličan je izbor jednako uzbudljivo kao i ronjenje. Više vodenih sportova gostima stoji na raspolaganju izvan samog resorta. Na ovom prekrasnom mjestu razmišljalo se i o dječijoj zabavi tako da će se mališani u dječjem centru za učenje radovati u nizu zabavnih aktivnosti.

 

Maldivi

maldivi
Conrad Maldives Rangali Island
U Conrad Maldives Rangali Island djeca su na prvom mjestu i uživaju u besplatnoj vožnji ,koja uključuje povratnu kartu, hidroavion i u raznovrsnom doručaku. Niz je sadržaja na ovoj bajkovitoj destinaciji poput ronjenja, jedrenja, vožnje kanuom, knee boardom i wakeboardom. Svakako je neizostavan posjet nacionalnom muzeju, šetnja po regionalnoj
tržnici ili uživanje u obiteljskoj zabavi uz Bodu Beru Maldivske zvuke.

 

Florida

florida
Four Seasons Resort Orlando at Walt Disney World Resort
Four Seasons Resort Orlando at Walt Disney World Resort je savršeno mjesto za uživanje u Disneyevim avanturi. Sitni detalji tople dobrodošlice su namjenjeni mališanima na uzbudljivom Explorer Islandu koji je pun zabavnih atrakcija od Lazy Rivera do The Hideouta.

 

Hrvatska

hrvatska
Vila Bila
U nadasve lijepoj Hrvatskoj pravi izbor za svaku obitelj mjesto je gdje ima mnogo načina za zabavu u vili Bila s pet spavaćih soba u Sumartinu, mjestu na otoku Braču, koja se može pohvaliti panormskim pogledom na more s izravnim pristupom plaži. Zabava u privatnom bazenu, vožnja biciklima, uživanje u raznim vodenim sportovima i istraživanje slikovite Sumartinske ribarske luke samo su neki od veličanstvenih užitaka koji se mogu doživjeti na ovom idiličnom mjestu na Braču.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially

Facebook Like Button