Pet najljepših ljetnih destinacija na koje bi svatko poželio otići

Donosimo vam pregled pet najljepših ljetnih destinacija i resorata za koje se kažu da su jedna od najljepših na svijetu. Naravno, ovo je samo najuži izbor predivnih mjesta za ljetovanje na koja možda poželite ovo ljeto otići i vi i uživati u svakom trenutku svog odmora.

Montana

montana
The Resort at Paws Up
Uživajte u luksuznom all-inclusive užitku u prirodi i raznobrojnim aktivnostima koje pruža predivan The Resort at Paws Up, koji se nalazi u Montani saveznoj državi u sjeverozapadnom dijelu SAD kod Stjenovitih planina. Od aktivnosti tu su na raspolaganju jahanje, vožnja ATV-om, spuštanje niz uže, vožnja riječnom splavi ili kanuom, uživanje u brdskom biciklizmu.

Za sve koji žele mirniji odmor uvijek se može krenuti u šetnje predivnim stazama u razgledavanje krajolika ili pak u obilazak interesantno grada duhova.

Indonezija

indonezija
The St. Regis Bali Resort
St. Regis Bali Resort, sa svojom privatnom plažom, za svaku obitelji nudi obilje izbora. Unutar samog resorta može uživati u vožnji kanuom ili kajakom. Jedrenje na dasci odličan je izbor jednako uzbudljivo kao i ronjenje.

Više vodenih sportova gostima stoji na raspolaganju izvan samog resorta. Na ovom prekrasnom mjestu razmišljalo se i o dječijoj zabavi tako da će se mališani u dječjem centru za učenje radovati u nizu zabavnih aktivnosti.

OVDJE pronađite još nekoliko indonezijskih mjesta i destinacija koje su fascinantne za posjet
Flores indonezijski otočni raj nasmijanih ljudi ružičastog pijeska i posljednjih zmajeva
Komodo je nesvakidašnje lijep otok kojim vladaju varani i neviđena drevna bića
Bangka-Belitung otočje netaknute prirode

Maldivi

maldivi
Conrad Maldives Rangali Island
U Conrad Maldives Rangali Island djeca su na prvom mjestu i uživaju u besplatnoj vožnji, koja uključuje povratnu kartu, hidroavion i u raznovrsnom doručku. Niz je sadržaja na ovoj bajkovitoj destinaciji poput ronjenja, jedrenja, vožnje kanuom, knee boardom i wakeboardom.
Svakako je neizostavan posjet nacionalnom muzeju, šetnja po regionalnojtržnici ili uživanje u obiteljskoj zabavi uz Bodu Beru Maldivske zvuke.

OVDJE vas čeka još jedno rajsko mjesto : Maldivi i vaš bungalov na tirkiznom moru – Four Seasons Landaa Giraavaru

Florida

florida
Four Seasons Resort Orlando at Walt Disney World Resort
Four Seasons Resort Orlando at Walt Disney World Resort je savršeno mjesto za uživanje u Disneyevim avanturi. Sitni detalji tople dobrodošlice su namjenjeni mališanima na uzbudljivom Explorer Islandu koji je pun zabavnih atrakcija od Lazy Rivera do The Hideouta.

OVDJE saznajte koja još savršena mjesta za odmor krije Florida :)
Florida krije Acqualina resort & spa rajsko mjesto potpunog odmora

Hrvatska – otok Brač

hrvatska
Vila Bila
U nadasve lijepoj Hrvatskoj pravi izbor za svaku obitelj mjesto je gdje ima mnogo načina za zabavu u vili Bila s pet spavaćih soba u Sumartinu, mjestu na otoku Braču, koja se može pohvaliti panormskim pogledom na more s izravnim pristupom plaži. Zabava u privatnom bazenu, vožnja biciklima, uživanje u raznim vodenim sportovima i istraživanje slikovite Sumartinske ribarske luke samo su neki od veličanstvenih užitaka koji se mogu doživjeti na ovom idiličnom mjestu na Braču.

OVDJE saznajte za Supetar i Brač i deset razloga zbog kojih biste ih baš ovo ljeto trebali posjetiti
Tajne Zmajeve špilje otoka Brača koje ćete zauvijek prepričavati

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially

Facebook Like Button