Florida krije Acqualina resort & spa rajsko mjesto potpunog odmora

Ako tražite prekrasan pogled, nenadmašno vrijeme i smještaj bez premca Acqualina resort & spa na Floridi je idealno rješenje. Predivna plaža i okoliš idealan je za odmor u dvoje ili s obitelji.

acqualina-2

U Acqualina Resort & Spa očekujte jedinstvenu uslugu od gurmanske kuhinje, fantastične kupnje i spa tretmana za uživanje. Možete uživati sunčajući se na ležaljkama na nekom od tri vanjska bazena ili šetajući se po savršeno njegovanim travnjacima ili uz blistavi Atlantski ocean.

acqualina-1

Ako sunce, more i pijesak nisu dovoljni za vaša osjetila, prepustite se užicima, miru i spokoju ESPA spa centra. Prekrasan unutarnji i vanjski prostor sastoji se od salona za opuštanje, parnih soba, finska saune i iskustvenih tuševa. Povrh svega opisanog možete doživjeti visoki nivo moderne elegancije u Acqualina raskošnim sobama inspiriranim surfanjem, pijeskom i bljeskanjem vode.

acqualina-3

Profinjene sobe tradicionalnog štiha opustit će vas svojim umirujućim tonovima. Štoviše možete uživati u glamuroznim detaljima kao što je uzglavlje izgravirano od drveta oraha, okrugla sofa i pokrivač od činčile pogodni su za potreban san za ljepotu.

acqualina-4

Nakon dana posvećenog opuštanju, izađite i upoznajte lokalno okruženje. Uz obilje kulturnih mjesta i bogatu ponudu za kupnju, lutanje po Bal Harboru, North Biscaynu i Aventura Mall zasigurno neće ostaviti netaknute vaše džepove. Ljubitelji hrane na svoje oduševljenje bogatu ponudu mogu pronaći u restoranu hotela smještenog na pijesku ali i u velikom broju izuzetnih restorana koji nude sve vrste kuhinje.

acqualina-5

Ako ste u posjetu došli sa svojom djecom možete se zabaviti na plaži gdje se nudi svakovrsna zabava. Štoviše, zabavu može kombinirati s nagrađivanim AcquaMarine dječjim programom utemeljen na biologiji, mališani se mogu igrati u pješčaniku, istraživati utočište za kornjače ili igrati košarku.

acqualina-6

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially

Facebook Like Button