Pronašli smo tri top mjesta u Monaku

Poznat kao odredište svjetski bogatih i slavnih osoba, Monako je grad prepun luksuznih mjesta, što za odsjedanje, gastronomske užitke ili dobar noćni provod, uključujući hotele najvišega ranga, restorane, barove i raskošnim noćne klubove.

U slučaju da ste strastveni ljubitelj svjetski poznate utrke Formule 1, pa je to razlog posjete Monaku, ili ga pak samo želite posjetiti, provesti ćemo vas kroz najbolja mjesta za provode, odsjedanje i gastronomiju.

Hotel za svaku preporuku

Monte-Carlo Bay Hotel & Resort
montecarlo-1

Ako se volite opuštati dok vaš pogled klizi preko fantastično plavog mora, Monte-Carlo Bay Hotel & Resort sigurno je najbolje mjesto za ugodan boravak u Monacu.

Ovaj ultra moderan hotel, izgrađen je na umjetno izgrađenom poluotoku na samom rubu Monaca, a smješten je uz najveću pješčanu lagunu u Europi.

U iznimno luksuznom kompleksu nalazi se vanjski i unutarnji bazen ukomponiran u četiri hektara bujne tropske vegetacije na samom morskom žalu.

Sobe su raskošno velike i luksuzno opremljene s balkonima koji pružaju čaroban pogled na grad i more.
Zanimljivo je da će svaki gosti zasigurno dobro spavati budući da su sve sobe dobro zvučno izolirane kako ne bi dopirao niti jedan jedini zvuk izvana, jer ipak je Monaco grad koji ne spava niti noću.

Gostima je na raspolaganju fantastična laguna za odmor, a za one koji vole prizivati sreću i velika kockarnica.

Najbolje gastronomsko mjesto

Le Louis XV Alain Ducasse at Hotel de Paris
le-louis-xv-alain-ducasse-1

U ovako bogatom dijelu svijeta, ne morate očekivati ništa manje od Michelinove zvjezdice.
Restoran Le Louis XV Alain Ducasse at Hotel de Paris član je prestižnog Les Grandes Tables du Monde, a na ovom sjajnom mjestu nudi se mediteranska kuhinja koja očarava i oduševljava svojim izborom menija za objede.

Interijer je pomno osmišljen i uređen s vrhunskim dekorom u koji su utkani pozlaćeni ornamenti. Unutrašnji prostor osvjetljavaju kristalni lusteri te dragocjene tkanine kojima su ukrašeni zidovi blagovaonice.

Tijekom ljetnih mjeseci za goste se otvora velika terasa. Ovo čarobno mjesto svoj specifičan stil uređenja stavlja u prvi plan kako bi gosti uz vrhunske gastronomske užitke uživali i u raskošnom ambijentu.

Mjesto za dobar provod

Sea Lounge Monte-Carlo
sealounge-1

Sea Lounge Monte-Carlo, jedinstvena oaza s motivom plaže ostavlja impresivan dojam s povišenom terasom izvedenom u rokoko stilu s velikim ogledalima sa svake bočne strane, modernim DJ pultom te nizom ugodnih mjesta za sjedenje koje okružuju prostor plesnog podija.

Kuhar Paolo Sari iz Monte-Carlo Beacha, izradio je set jedinstvenih i ukusnih osvježavajućih koktela koji se nude uz modernu kuhinju koja osvaja svačija nepca.

Gosti mogu uživati u ukusnim zalogajima organske pizze dok ispijaju savršene koktele i slušaju plesnu glazbu.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially

Facebook Like Button