Villa Astor na vrhu litice predivnog Sorrenta

Elegantna rezidencija, villa Astor, izgrađena je na starim rimskim ruševinama s veličanstvenim pogledom na more, gdje svaki njen kutak odiše filmskim prizorom za sjećanje.

Ova arhitekstonska ljepotica odredište za goste koji se žele odmoriti na povijesnom imanju, uživati u impresivnim vidicima i opustiti se u luksuznom okruženju.

villa-astor-s

villa-astor-1

Villa Astor pravi je luksuz za oči i sva osjetila, s dramatičnim smještajem na samom vrhu litice na obali predjela Sorrento. Zahvaljujući jedinstvenoj lokaciji, ova vila za odmor pruža impresivan pogled na susjedne uvale, Sredozemno more i vulkan Vezuv ispod kojega se smjestio Napulj, dok je u blizini nadaleko poznat pomodni otok Capri i predivna obala Amalfi.

villa-astor-5

Vilu je sagradio američki veleposlanik, William Waldorf Astor, u 19. stoljeću, a ova se zapanjujuća privatna rezidencija može pohvaliti jednim od najelegantnijih vrtova u Italiji. Osim toga, Villa Astor je vjerojatno jedna od najljepših nekretnina u Europi, koja prikazuje kreativni pečat poznatog arhitekta i dizajnera interijera Jacquesa Garcia.

villa-amalfi-coast-sorrento-italy-dnevna

Villa Astor je izgrađena na zemljištu od dva hektara koje sadrži pažljivo uređene vrtove, vodene objekte, uključujući i bazen. Objekt također ima privatni pristup Sredozemnom moru a na posjedu se nalazi i nekoliko špilja.

villa-amalfi-coast-sorrento-italy-pogled

Rasprostranjena na tri kata uz prostran i prekrasno uređen interijer od 12.000 četvornih metara, Villa Astor je ujedno i pravi muzej sa zbirkom od 145 arheoloških predmeta kulturne i povijesne važnosti.

villa-amalfi-coast-sorrento-italy-knjižnica

Glavni ulaz pruža raskošan pogled na prvi dio rezidencije koja ima mramorne podove i stupove, elegantnu knjižnicu, dva dnevna boravka i predsoblje. Svaka soba ima vlastiti balkon na kojem gosti mogu uživati u nezaboravnim pogledima.

villa-amalfi-coast-sorrento-italy-blagovaona

Jedan od najljepših dijelova vile je terasa i stakleni trijem na kojem su večere i zabave nezaboravne, a na gornjem katu nalazi se predivna glazbena soba s koncertnim klavirom, te dnevni boravak s prostranom blagovaonicom i kuhinjom.

villa-amalfi-coast-sorrento-italy-spavaća

U vilu Astor može se udobno smjestiti 12 gostiju u šest prelijepo uređenih spavaćih soba s vlastitim kupaonicama koje su smještene na prvom i drugom katu, a sam pogled u njihovu unutrašnjost nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

villa-astor-4

Ovdje glavna spavaća soba ima svoju garderobu i budoar, a namještaj i svaki pomno izabran detalj od najfinijih materijala zaokupljaju pažnju u svakom osjetilu bića.

villa-amalfi-coast-sorrento-italy-pogled

Ovdje se možete opustiti uživajući u ponudi raznih wellness sadržaje uz najnoviju tehnologiju u fitness studiju, a kada je riječ o masažama ovdje ih ne nedostaje u širokom izboru i svakome na volju.

villa-amalfi-coast-sorrento-italy-wellness

Osim luksuznih sadržaja, Villa Astor ima zadivljujuću krovnu terasu na kojoj gosti mogu uživati u panoramskom pogledu na Sorrento i Napuljski zaljev.
Zahvaljujući božanstvenoj posvećenosti svakom detalju i zadivljujućoj povijesti ove vile koja se ogleda na svakom koraku, ona je nebrojeno puta ova bila mjesto značajnih okupljanja i svjetskih događanja.

villa-amalfi-coast-sorrento-italy-knjige

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially

Facebook Like Button