Villa Can Can, San Lorenzo

Villa Can Can, smještena je na idiličnom položaju, visoko iznad sela San Lorenzo. Udaljena je 2 kilometra od sela a do nje vodi privatna cesta koja vijuga kroz borovu šumu. Pogled koji se širi iz ville oduzima dah a tišina je umirujuća i samim time veličanstvena.

villa-can-can-1

Can Can ima komotnih luksuznih 7 soba od kojih je 5 dvokrevetnih s kupaonicama u glavnoj kući dok se dvije nalaze u Casiti, koja čini prateći objekt uz glavnu villu. Na raspolaganju su 4 udobna salona, blagovaonice s raznim sadržajima koji uključuje TV, telefon, Wi-Fi te potpuni bežični Plug and play audio sustav.

villa-can-can-2

Gostima na raspolaganju stoje perilice i sušilice rublja, ali i usluga domaćica. Kuhinja je savršeno opremljena sa odličnom peći za pizzu. Veliki hladnjak osigurava dovoljno prostora za sve potrebne namirnice za vrijeme boravka svakog gosta. Villa je opremljena sa niz romantičnih kamina, a sve prostorije su u potpunosti klimatizirane, s zasebnim uređajima u svakoj sobi kako bi svatko mogao regulirati željenu temperaturu zraka. Za goste koji borave u villi izvan sezone tu je i centralno grijanje kada temperatura zraka to zahtjeva.

villa-can-can-4

villa-can-can-3

Kuća je u potpunosti osigurana alarmnim sustavom s brojnim senzorima te zaključavanjem glavnog prilaza, a postoji i sigurnosni sef za odlaganje dragoscjenosti. Domar će vas uputiti u sve detalje korištenja koji je, kada ga savladate, u potpunosti automatiziran.

villa-can-can-5

Velika raskošna okolica od čak 6 hektara pruža obilje prostora za istarživenja, šetnje ili zabavu. Popločana staza koja vodi uz brdo dovesti će goste na otvoreno prostranstvo s kojeg se pruža najljepši pogled na zalazak sunca. Pagoda je odlično mjesto za jedinstveni doživljaj objeda i druženja usred prirode sa modernim stolom dužine 4 metra za kojim može sjediti i do šesnaest osoba. Na jednom kraju pagode smješten je roštilj koji će i najstrastvenijeg kuhara dozvati u akciju. Iznenađenje je iznimno raskošan bazen, površine 130 m2 iz kojeg se pruža predivan pogled i oko kojeg se nalazi nekoliko zona za opuštanje uključujući i terasu s četrnaest ležaljki. Cijela okolina pruža nezaboravan, prekrasan pogled na cijelu Ibizu sve do obližnjeg otoka Formentere što ovoj villi daje poseban čar.

villa-can-can-6

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially

Facebook Like Button