Akvarij Aquatopia

U fantastičnom novom akvariju Aquatopia u belgijskom gradu Antwerpenu svi posjetitelji biti će potuno zadivljeni sa morskim životinjama koje će tamo zateći. Mogu se vidjeti morski psi koji obitavaju u tropskim i subtropskim vodama, a koji inače obitavaju uz koraljne grebene i plitke vode uz obalu. Ovi morski psima je teško priči jer su izrazito plašljivi i čudljivi. Ne predstavlja veliku opasnost za ljude, osim u trenutcima kada se hrane. Osobe koje se šeću po plitkim tropskim vodama izlažu se riziku ugriza. Oni su samo jedni od niza misterioznih stvorenja koja možete vidjeti za vrijeme svog posjeta akvariju Aquatopi.

Aquatopia je smještena ispod najpoznatijeg trga u Antwerpenu te je ujedno najveći i najimpresivniji akvarij u Belgiji. Novo otvoreni akvarijum je samo u jednom mjesecu posjetilo 20 000 ljudi. Posjet neotkrivenom podvodnom svjetu svakome će ostati u živom sjećanju sa željom da ga posjeti ponovno.

Zoološki vrt Antwerpena
Kada otkrijete sve tajne podvodnog svijeta vrijeme je za posjetu stvorenjima koje obitavaju na zemlji. Samo 5 minuta hoda od akvarija nalazi se zoološki vrt Antwerpena, dom lavova i mnogih drugih stvorenja stvorenja koja žive u područjima koje možda u životu nećemo niti posjetiti.

Zoološki vrt Antwerpena nagrađen je međunarodnom “Green Key” eko oznakom. Ova oznaka dodijeljuje organizacija okoliša Bond Beter Leefmilieu en Toerisme Vlaanderen, a ističe uložene napore u vođenju zooloških vrtova na ekološki i održiv način. Kako bi dobili ovu oznaku određena ustanova mora imati voditi veliku brigu po standardima zaštite okoliša, korištenja vode i energetske učinkovitosti, upravljanje otpadom i potaknuti posjetitelje da tijekom posjeta budu ekološko svijesni svojeg ponašanja.

Uživajte u zajedničkoj ulaznici za Aquatopiu i zoološki vrt u Antwerpenu te posjetite dva različita svijeta u samo jednom danu.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially

Facebook Like Button