Najbolji koktel barovi centralnog Londona

Najbolji koktel barovi centralnog Londona.

Mark’s Bar
66-70 Brewer St, London W1F 9UP
marks-bar
Mark’s Bar je koktel bar s izvrsnom ambijentalnom rasvjetom, prepoznatljivim kožnim chesterfield sofama, zamagljenim ogledalima i tradicionalnim velikim biljarskim stolovima.

Ovaj bar prenosi pravi dašak iskonskog starog New Yorka.

Poduža lista prefinih koktela sačinjena je podjednako od tradicionalnih engleskih, američkih ali i raznovrsnih ekscentričnih pića te je dopunjena tipičnim britanskim barskim jelovnikom.
Poželite li neko mirno mjesto za opuštanje u društvu dobrih prijatelja slobodno posjetite Mark’s Bar.

Mr. Fogg’s
Bruton Lane, London W1J 6JD
mr-foggs
Ovaj bar je dobio naziv “Dom ekscentričnog britanskog pustolova” Mr. Fogg’s, jer je iznimno razigran i rekli bi da je najkapriciozniji bar koji postoji na Mayfairu.

Mnogobrojni simpatični suveniri izmišljenog istraživača pokrivaju zidove i stropove bara zajedno s prepariranim životinjama, lovačkim puškama, istrošenim kartama i zastavama stvarajući neobičan spektakl boja, motiva i priča.

Ono što je najzanimljivije u ovom neobično uređenom baru jesu egzotični kokteli i zamislite, alkoholni čajevi različitih vrsta.

Purl
50-54 Blandford St, London W1U 7HX
purl
Dragulj Marylebona, Purl, vraća posjetitelje u daleku eru prohibicije i tadašnjih koktela uz inovativni pristup.

Ovaj bar nudi pića u kojima možete uživati s više osjetilnog iskustva gdje se pri tom koriste kulise s maglom pomoću tekućeg dušika, savršene arome, pjene, kombinacija s hranom.

Posebno izrađeni servisi doprinose potpunom vizualnom užitku..
Osim koktela koji su vrlo traženi nudi se bogat izbor vrhunskih vina, zanatskih piva te odlična hrana. Dok gosti uživaju u razgovoru i konzumaciji naručenog u pozadini svira suvremeni jazz, swing i blues glazba koja oduševljava.

Shochu Lounge
Roka, 37 Charlotte St, London W1T 1RR
shochu
Ispod japanskog restorana Roka nalazi se umirujući i sexy Shochu Lounge, koji je svoje ime dobio po jednom alkoholnom piću sličnog votki, a za koje se ovaj bar specijalizirao.

Okružen muralima i tamnim drvom, uz prigušenu rasvjetu gosti mogu uživati u jedinstvenim japanskim koktelima uz batat ili gorku čokoladu.
U slučaju da se u baru želi ostati i na večeri može se naručiti cjelokupan menu koji je dostupan iz nagrađenog japanskog restorana Rok, koji se nalazi odmah iznad Shochu Loungea.

Experimental Cocktail Club
13a Gerrard St, Chinatown, London W1D 5PS
experimental-coctail-club
Skriven unutar magične kineske četvrti iza nenametljivih vrata nalazi se Experimental Cocktail Club koji je savršen za parove ili manje grupe prijatelja koji žele uživati u nekim od najinteresantnijih eksperimentalnih koktela.

U prigušenoj atmosferi, minimalistički ciglenih zidova i zrcala, može se opustiti i odabrati neko od čudesnih i sofisticiranih pića iz širokog izbora koje ovaj Cocktail Club nudi.

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially
Naslovna fotografija: Pixabay

Facebook Like Button