Ljetni odmor na britanskom otočju

Obožavano ljeto je stiglo i idealno je vrijeme za dulji odmor. Provjerite vrhunske destinacija za odmor na britanskom otočju.

 

Aktivan odmor

Hotel Endsleigh, Devon
hotel-endsleigh
Napokon želite odsjesti u dvorcu i osjećati se kao princeza ili princ? U hotelu Endsleigh, odnosno vrhunski ocijenjenog magičnog dvorca, poželjeti će boraviti svi ljubitelji lova i ribolova. nalazi se na samom rubu Dartmoora, a aktivnosti koje se nude odvesti će svakoga u doba vojvoda od Bedforda koji je ovdje uživao u briljantnoj prirodi. Šetnja raskošnim krajolikom koji mami na piknik, ili pecanje u rijeci Tamar svakoga će relaksirati od svakodnevnih obveza. Vožnja biciklom ili jahanje na konju u zelenom okružju prirodnih ljepota odmor je za oželjeti. Za one koji žele tijekom dana provjeriti svoje koncentracijske sposobnosti u ponudi je gađanje iz luka u mete postavljene u potpunom zelenilu, a može se okušati i u popularnom gađanju glinenih golubova. Za potpuno sljubljivanje s prirodom nudi se i sokolarstvo, a na kraju aktivnog dana Englezi nude opuštanje u ispijanju tradicionalnih čajeva iz najfinijeg porculana.

 

Romantičan odmor

Ellenborough Park, Cotswolds
ellenborough-park
Zaljubite se u Ellenborough Parku s pogledom na trkalište Cheltenham, obujte čizme i uživajte u romantičnoj šetnji i pogledu na punokrvne konje. Obnovite svoju ljubav u toplicama i vrhunskom restoranu, u kojem se nalazi originalni Tudor kamin i vitraž, uživajući u ukusnoj večeri za dvoje.

 

Obiteljski odmor

Four Seasons Hotel Hampshire
four-seasons-hotel-hampshire
Four Seasons Hotel Hampshire mjesto je koje cijeni posjetitelje koji dovode kućne ljubimce te je stoga organizirano i njihovo čuvanje kada se vlasnici žele opustiti i uživati u odmoru. Obitelji s djecom također su uvijek srdačno dočekane u ovom hotelu. Za djecu su organizirane, pod stručnim vodstvom, igraonice, igranje nogometa, bacanje freesbea ili ostanak u dječjem klubu gdje se djeca u društvu mogu zabavljati u različitim aktivnostima prilagođenim njihovom uzrastu. Okupljanje obitelj u partiji tenisa ili vožnji biciklima savršeno je za provođenje zajedničkog vremena. Plivanju, jahanje, ribolov, gađanju glinenih golubova ili sokolarstvu također stoje na raspolaganju svakom posjetitelju koji uživa u doživljaju novih iskustava.

 

Odmor sa prijateljima

Bruern Cottages, Cornwall
bruern-cottages-cornwall
Bruern Abbey preuređen je vrlo smišljeno na način da pružaju udobnost vlastitog doma u kojeg se mogu pozvati najdraži prijatelji za potpuno uživanje u druženju i zabavi. Sa prijateljima je uvijek odlično provesti vrijeme u smijehu i opuštanju te su stoga u ponudi odlični izleti, partiji snookera, pikada ili stolnog nogometa te vožnje biciklima kroz prirodu. Poželite li se opustiti sami tu su neodoljivi spa tretmani, teretane ili plivanje u unutarnjem grijanom bazenu.

 

Odmor od grada

The London Edition, London
the-london-edition
Otkrijte klub za gospodu, raskošnu udobnost u kombinaciji s modernom ponudom. U The London Editionu, najboljem mjestu u gradu doživljaj je potpun. Pri povrataka iz Sohoa, Covent Gardena ili Oxford Streeta zastanite u predvorju predviđenom za druženje, a poželite li nešto pojesti uživajte u britanskim specijalitetima u Berners Tavernu. Ispijanje ukusnih koktela u baru nalik na knjižnicu također je fantastično iskustvo, a na kraju večeri zaplešite u noćnom klubu dizajniranom od strane tvoraca Studia 54.

 

Za ljubitelje hrane

Le Manoir aux Quat’Saisons, Oxfordshire
le-manoir-aux-quat-saisons
Isprobajte hranu najvišeg ranga koja će zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane u Le Manoir aux Quat’Saisonsu, koji je okićen s dvije Michelinove zvjezdice. Neka vaši okusni pupoljci budu oduševljeni s finim sastojcima koji su uzgojeni u začuđujućim povrtnjacima. Obližite svoje usne i priključite se kuhinjskoj školi u fenomenalnoj kuhinji uz pouku iz cijenjene Raymond Blanc Cookery School.

 

Za ljubitelje vina

The Vineyard, Stockcross, Berkshire
the-vineyard-stockcross
Podignite čašu u The Vineyard u Stockcrossu s tematskim sobama, hramu ljubitelja vina koji u svojim vinskim podrumom čuva više od 30.000 boca vina. Prepustite svoje nepce užitku i osvježite svoje znanje dok slijepo kušate vino dana, sigurni u spoznaji da je vlasnik proizveo vrhunska nagrađena vina na svom imanju u Kaliforniji.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially
Naslovna fotografija: Pixabay

Facebook Like Button