Blue Marlin Ibiza – ljeto 2015.

Blue Marlin Ibiza je iznjedrio originalni koncept kluba na plaži u Ibizi i jedan je od najzabavnijih lounge klubova na “bijelom” otoku. Ovaj klub je mjesto na kojem svi žele biti viđeni, jer on predstavlja međunarodno središte modernih jet-set ljudi. Od opuštajućeg dnevnog lješkarenja do uzbudljivih klupskih večeri Blue Marlin Ibiza će oduševiti i najzahtjevnije goste.

Nakon navršenog desetljeća Blue Marlin Ibiza prepoznat je kao bitno lifestyle mjesto, ali i kao globalni lučonoša za sve klubove na plaži i zabave u stilu Blue Marlin Ibiza. U tom duhu ovaj klub održava svoje turne u Amsterdamu (Amsterdam Dance Event), Londonu (London Fashion Week), Parizu, Monaku, Cannesu (Cannes Film Festival) te Saint Tropezu (u povodu američkog dana nezavisnosti) udružujući se time s ultimativnim događanjima i zabavama diljem Europe.

U Ibizi je sezona u punom zamahu a Blue Marlin Ibiza podignuo je ljestvicu kvalitete dovođenjem vrhunskih DJ-eva koji će sve posjetitelje odvesti u avangardne glazbene avanture. Očekujte spektakl za vaše oči i uši koji će kulminirati u slavljeničkom vikendu povodom jedanaeste godišnjice kluba. Trodnevna proslava održati će se 14., 15., i 16., kolovoza, a nastaviti će se u “ludom” ritmu sve do zatvaranja sezone.

Raspored događanja
- 14 kolovoz: Playboy: Eli Rojas, Anna Tur, Chelina Manuhutu, P Brothers
- 15 kolovoz: Saturday Label Showcase: Chus + Ceballos, Dosem, Tube & Berger, Peyton
- 16 kolovoz: Showtime Sunday: Patrick Topping, Uner, Uto Karem

Čak sve do 4. listopada klub Blue Marlin Ibiza zabavlja svoje goste, a svoju scensku nezaboravnu sezonu za 2015. godinu zatvara s vrhunskim svjetskim DJ-evima i eksplozivnim velikim finalom koji će se održati na zadnju ljetnu nedjelju u Cala Jondalu.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially

Facebook Like Button