The Residence Maldivi

Otočje Maldivi, koje se sastoji od 1190 najljepših bijelih, pješčanih otoka poredanih u lancu, leži poput niske bisera razasute po Indijskom oceanu. Na Maldivima ima oko stotine resorata, a svaki od njih smješten je na svom privatnom otoku, što njihovim gostima daje neusporediv osjećaj skrovitosti. U tom nizu, uz neke napuštene otoke, postoji i 200 naseljenih otoka domicilnim stanovništvom.

The Residence Maldivi

The Residence Maldivi, u vlasništvu kompanije Leading Hotel of the World, nalazi se na otoku Falhumaafushi dugačkom svega oko jedan kilometar a širokom samo 120 metara. Falhumaafushi, skoro je pa netaknuti otok koji se nalazi u Huvadhoo Atolu koji je jedan od najvećih i najdubljih atola u svijetu. Huvadhoo prirodno bogat florom i faunom potiče na istraživanje i razgledavanje okolnog akvatorija koji vrvi spektakularnim morskim životom okolnih koraljnih grebena. Netaknuta priroda,beskrajan mir ostavlja posjetitelje bez daha, i ostavlja dojam utočište i odmaka od modernog načina života.

The Residence Maldivi

The Residence Maldivi

Ovo odvojeno utočište nudi neprocjenjivu ljepotu prirode ovog kraja. Elegantni interijeri ovog hotela neprimjetno se uklapaju u krajolik svojom tradicionalnom maldivskom arhitekturom. Privatne vile dočaravaju umirujući klasičan ali ipak moderan stil upotpunjen s lokalnim artefaktima i ukrasima unutar prostora. Visoki stropovi i specifični francuski prozori osiguravaju svakoj vili prozračnost i laganu ispunjenost dnevnim svjetlom. Blizina vode i kristalno čistog mora u koje možete zaroniti direktno iz svoje vile čine iskustvo ljetovanja nezaboravnim. U slobodno vrijeme cijeli otok može se obići lako dostupnim prijevoz, a na sam otok dolazi se pomoću avionskog prijevoza ili morske transferom.

The Residence Maldivi

The Residence Maldivi

U blagovaonici se nudi bogati doručak s jelima po narudžbi, zdrave salate te ostala lagana jela za početak dana. Za večeru se fokus prebacuje na svjetsku, azijsku i kuhinju Indijskog oceana sa suvremenim kulinarskim detaljima. Gostima s djecom dostupan je posebno osmišljen dječji jelovnik.
Značajka restorana Falhumaa jest naglasak na zapadnjačku kuhinja s dominacijom svježih morskih plodova, ali i mesa s roštilja za goste koji nisu ljubitelji morskih specijaliteta. Bogata vinska karta nudi izbor vina iz cijelog svijeta. Preko dana ili u večernjim satima gosti se mogu okrijepiti i u odličnom Beach Baru koji nudi lagana jela, tapase i mnoga svjetski poznata pića.

The Residence Maldivi

Aktivnosti na otoku:

> U ronilačkom centru pronaći ćete sve potrebno za ronjenje, od opreme do iskusnih instruktora i vodiča
> Raskošni spa Clarins sastoji se od šest zasebnih paviljona, frizerskog salona i velike otvorene platforme za one goste koji su posvećeni meditaciji

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially

Facebook Like Button