Luksuzne Maison Ravn torbice

Maison Ravn poznati je brand koji stvara jedinstvene torbe s dahom savršenog luksuza.

Ove torbe koje bi svaka žena poželjela imati ručno su izrađene od strane vrhunskih majstora u Parizu, baš kao što se oduvijek stvarala vrhunska filigranska moda. Svaka torbica Maison Ravn je numerirana kao posebno umjetničko djelo i nemoguće ju je kopirati što je čini još zanimljivijem predmetom želja.

maison-ravn-1

Kao i svi strastveni pobornici svoje povijesti i ljepote svoje dugotrajne nesavršenosti, tako i Maison Ravn prikuplja vrhunske materijale za izradu od proizvođača diljem svijeta. Od najplemenitijih svakako je za istaknuti primjerice pleteni Ottoman, provansalska tkanina iz razdoblja između sedamnaestog i devetnaestog stoljeća, zatim lionska svila, suzani tkanina istkana diljem svijeta. I ostale najfinije tkanine čine izbor ove unikatne kuće kao što su indigo Tsutsugaki, talijanski čipka, kineski vezovi i tkanine skandinavskog porijekla koje se kombiniraju s različitim kožama i krznima poput krokodilske, zmijske, nojeve ili kunine, a svi materijali odreda ručno su bojani.

Kuća Maison Ravn naprosto ne proizvodi dvije torbice koje su jednake. Svaki komad je dizajniran kao slika, koja je sastavljena koristeći se neobičnim skladom nijansi i kontrastnih tonova koji daju individualnost svakom vlasniku. Prigušene nijanse, delikatni otisci, istaknuti uzorci, bljesci jarkih boja i plemeniti metali spajaju se na najljepše moguće načine.

maison-ravn-2

Maison Ravn stvara modernu viziju luksuza pokrenutog u kontrastu. Razigran, proaktivan i ujedno rafiniran. Sjajna koža i svila pružaju gotički glamur u elegantnim siluetama a u isto vrijeme modeli pružaju osjećaj prihvaćene dekadencije. Svaka torba je razigrano taktilna, i ukrašena nekim krznom.

U svijetu globalne brze mode, gdje manje više već svatko posjeduje isti proizvod, ova ideja je osvježavajuća jer Maison Ravn njeguje rijedak pristup isključivo ručno rađenih jedinstvenih komada za poželjeti.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially

Facebook Like Button