Kako izgleda Istarski Hotel & Restoran San Rocco

Staro istarsko obiteljsko imanje s pripadajućim autentičnim zgradama godine 2004. godine pretvoreno je u ekskluzivan hotel i restoran prema najstrožim kriterijima restauratorske struke. Hotel San Rocco se sastoji predivnih objekata u kojima je gostima pružena sva udobnost i pogodnost bilo kojeg modernog europskog hotela visoke kategorije.

San Rocco

Iako je smješten u samom centru Brtonigle, hotel je okružen velikim parkom i maslinikom u kojima se može uživati u potpunom miru i tišini, dok čitate knjigu u hladovini ili jednostavno drijemate uljuljkani uz zvukove netaknute prirode. Ovaj bajkovito lijep hotel sastoji od 14 dvokrevetnih soba s francuskim ležajevima. Svaka soba je dizajnirana s posebnom pažnjom u kojoj je posebna pažnja posvećena detaljima čime se postigla jedinstvena atmosfera unutar prostora.

San Rocco

Detalji u drvu, kamenu i kovanom željezu dočaravaju tradiciju i usko su povezani s okolicom. Kruna San Rocco hotela je zadivljujuće lijep Suite Cavallier veličine 50m2, na dvije etaže koji gostima unutar debelih kamenih zidova pruža eleganciju i siguran hlad a velike staklene stijene omogućuju pogled na okolicu i more.

San Rocco

Unutar hotela nalazi se i wellness centar, prava mala oaza opuštanja, koji je nastao kao plod neumornog istraživanja boja i materijala s ciljem postizanja opuštajuće atmosfere. Gosti na raspolaganju imaju i vanjski bazen, saunu, hidromasažnu kadu, a sve “začinjeno” prekrasnim pogledom na okolicu.

San Rocco

Gurmanski restoran San Rocco član je udruženja Association des Jeunes Restorateurs d’Europe i nalazi se na vrhu istarske i hrvatske gastronomske scene. Ovaj elegantan restoran nekada je bio podrum u kojem je obitelj spravljala vino iz poznatih vinskih istarskih sorti malvazije i terana. U ovom sjajnom restoranu u ponudi se nalazi širok raspon gastronomskih delicija koje su utemeljene na tradicionalnoj kuhinji.

san-rocco-4

Ono po čemu se još ovo mjesto gastronomskih užitaka ističe jest kušanje i uživanje u svježe ulovljenoj ribi iz Jadrana, a specijalnu ponudu čine, osebujni okusom, tartufi i lokalne gljive. Mesoljupci će doći na svoje budući se ovdje servira domaći pršut, divljač i još mnoštvo drugih istarskih specijaliteta.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially

Facebook Like Button