Najprestižniji Spa na jugu Hrvatske

Svoja vrata i ove godine otvorio je jedan od najprestižnijih spa centara na dubrovačkom području u raskošnom hotelu
Sheraton Dubrovnik Riviera. Smješten unutar zadivljujuće i opuštene dubrovačke rivijere, samo nekoliko minuta od užurbane gradske vreve Dubrovnika, Shiny Spa je pojam za prekrasno opuštanje u vrhunskoj oazi.

Shine spa

Rezervirajte svoje vrijeme i slobodno se prepustite u ruke profesionalnih terapeuta. Iz širokog popisa tretmana možete odabrati izrazito popularnu masažu Signature uz tretman pomlađivanja lica Shine kako bi svojoj koži povratili obrambene i regenerativne funkcije uz pomoć kisika. Povedite svog partnera na senzualno putovanje s Shine Spa tretmanima za dvoje.

Shine spa

Svoje baterije možete napuniti u jednoj od tri različite saune ili se opustiti u whirlpool bazenu s pogledom na čarobnu okolicu dubrovačke rivijere. Nakon vraćanja energije, Shine Spa pruža prostrane otvorene i zatvorene bazene kao stvorene za rekreativno plivanje.

Shine spa

Ništa neće stati na putu za vježbanje, naročito ako ste ranoranilac ili volite vježbati kasno navečer, teretana je otvorena 24 sata na dan za sve goste hotela. Uz prostrane dvorane za pilates ili jogu ugrađenu sa staklenim stijenama pruža prekrasan pogled na bujno zelenilo i mediteranske vrtove koji ih okružuju. Svoj dan završite partijom tenisa na otvorenim terenima ili provodite popodne opuštajući se na suncu pored otvorenih bazena.

Što više možete poželjeti? Vrhunski odmor čeka vas na dubrovačkoj rivijeri.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially