Bali safari i Marine park neizostavni su dio doživljaja na Baliju

Neka vaša avantura na Baliju započne u jednim od najljepših safarija na svijetu.
Ako se nalazite na odmoru na Baliju, nemojte propustiti priliku posjetiti ovo mjesto – mjesto gdje ćete pronaći konzervatorske i edukativne ture.

Ovo mjesto će vas toliko očarati da jednostavno nećete moći vjerovati što vam ovaj safari sve nudi, i ostavit će toliko dobar dojam da će vam biti na prvom mjestu ljestvice pri putovanju, i to od svih ostalih safarija koje ste do sada posjetili.

Bali Safari i Marine Park u Gianyar Regency osnovan je 2007. godine, te je zanimljivo mjesto gdje možete iz prve ruke vidjeti kako životinje žive u svom prirodnom staništu.

Safari i Marine park je dom za stotine nevjerojatnih životinja, koje predstavljaju više od 60 vrsta, uključujući i neke od ugroženih i rijetkih vrsta.

Kombinirajući Balijski kulturni ambijent s afričkom Savannom, Bali safari i Marine Park nudi i raznovrsne izložbe na kojima možete vidjeti Sumatranske slonove, Sumatranske tigrove, bijele tigrove, leoparde, Komodo zmaja i geparda.

Na površini od oko 40 hektara, turisti mogu uživati u prekrasnoj prirodnoj ljepoti i svim stanovnicima koji se nalaze u safariju. U područje možete ući s 22$ tijekom dana, i 38,5$ poželite li noćni obilazak.

Ovo jedinstveno mjesto na Baliju ima izvrsne nagrade poput nagrade od TripAdvisora, Certifikat iz odličnosti dobiven 2013., te Cipta nagradu 2012.

OVDJE saznajte još neke odlične informacije putujete li na predivni Bali

Pripremate se za Bali?
Bulgari hoteli Bali mogli bi biti i vaše mjesto na kojem ćete odsjesti
Hotel Alila Seminyak na Baliju izvrsno je mjesto putujete li cijela obitelj na ovaj egzotični otok

Korisne informacije

Bali Safari i Marine Park imaju mnogo sadržaja i mjesta za provod, uključujući:
> Rekreacijsko područje
> Vodeni park
> Zonu zabave
> Nevjerojatno Bali kazalište
> Vikendice i bungalove
> Restorane

Više o Safariju na: Bali Safari i Marine park

Fotografije: Shutterstock / Esp

Facebook Like Button