Bodhimaya stručnjaci za um i pomlađivanje tijela

Vizionarska braća, Daniel i Cornelius O’Shaughnessy tvorci su uspješnog i nagrađivanog luksuznog detox utočišta Bodhimaya, smještenih u Engleskoj i Francuskoj. Centar u Engleskoj se nalazi unutar predivnog tradicionalnog imanja u prekrasnom dvorcu kao izašlom iz prave bajke. Bodhimaya je dizajnirana kao zdravstveno utočište usmjereno prema traženju mira što podupire njezinu jedinstvenost. Svaki program prilagođava se prema individualnim zahtjevima svakog korisnika što ujedno čini i njegovu prednost.

Daniel i Cornelius O’Shaughnessy visoko su kvalificirani upravo za ove tehnike i strasno su predani svom radu. Daniel je direktor britanske udruge za prehranu i prehrambenu terapiju dok je Cornelius autoritet na području istočne filozofije i meditacije. Kada se radi o održavanju zdravlja njih dvojica pokrivaju sve aspekte.

bodhimaya-1

Uz ova dva mjesta u Engleskoj i Francuskoj postoji i klinika Bodhimaya smještena u ulici Harley Street kompletirana sa svojim timom stručnjaka specijaliziranih za pitanja fizičkog i mentalnog zdravlja. BodhiGen čini osnovu mnogobrojnih funkcionalnih testova i odgovarajućih tretmana te se na njega gleda kao na najnapredniji oblik genetske analize. Uz korištenje u kombinaciji s informacijama o prehrani, povijesti bolesti i obiteljskoj anamnezi BodhiGen tim moći će pružiti savjete o učinkovitoj prehrani i dodacima prehrani kao i o najboljem životnom stilu.

Program za detox ima svoje korijene u drevnim vještinama istoka, kombinirajući jogu i meditaciju zajedno s konzultacijom, savjetima o prehrani, masažama i drugim nizom tretmanima. Precizno odabrana njega i pažnja na svakom koraku usmjerena je s ciljem kako bi svaki klijent dobio maksimum iz ovog lječilišta kao i sveukupni učinak na tijelo i um.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially

Facebook Like Button