Top tri Christian Louboutin mirisa

Nastavljajući svoj uspješan niz koji je postigao s lakovima za nokte i ružom za usne, Christian Louboutin kreće u novu avanturu u industriji ljepote izdavanjem kolekcije od tri mirisa. Nakon tri godine kreiranja, luksuzni parfemi dodaju posebnost u jedinstvenoj modnoj marci ženstvene senzualnosti te predstavljaju tri različite ženske osobnosti koje se mogu definirati kao mirisni aspekt poznatih crvenih potplata na njegovim cipelama.

Louboutinov urođeni osjećaj razigranosti i sveukupni doživljaj koji privlači mnogobrojne žene očituje se i u imenima i osobnosti svakog od predstavljenih mirisa. Bikini Questa Sera sa svojim toplim notama jasmina i tuberose sačuvane u bočici od jantara i zlata, budi sjećanja na topli dan proveden na plaži koji se uz ljeskanje pretvara u noć.

Baršunasto crvena ruža u kombinaciji sa slatkom ljubičicom u parfemu Tornade Blonde priziva strast, ljubav i pustolovinu u svijetlo zlatnoj bočici.

Kraljevsko ljubičasta sa zlatnim, Trouble in Heaven miris sa svojim zemaljskim i senzualnim notama perunike i pačulija utjelovljuje ženu koja odiše provokativnošću.

Sam dizajner Louboutin kaže: “Želio sam proslaviti ženu i njezine želje. Želim da ti mirisi poboljšaju njezinu osobnost ili možda da otkriju nešto što prije nitko nije zapazio, možda čak ni ona sama. Želim da otkrije tajnu, ispriča priču. To sam pokušao dočarati s cipelama a sada takvu istu priču želim da želim da osjete uz miris. Želim dati ženi sredstvo da se izrazi i da uživa u svojoj ženstvenosti.”

Louboutin prenosi svoje osjećaje u izvanredno lijepom dizajnu bočica, koje su osmislio u suradnji s Thomasom Heatherwick, koji je poznat po spektakularnom dizajniranju dijela svečanog otvaranja Olimpijskih igara u Londonu 2012. Dijelom u nekim momentima ova luksuzna ambalaža podsjeća na Laliqueova dijela, staklo pleše oko središnjeg otvora, prateći tijek tekućine unutar bočice te predstavlja pravi predmet želja.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially

Facebook Like Button