7 hotela za pse u kojima ljubimci imaju raskošnu pozornost kakvu biste poželjeli i za sebe

Poslovno putovanje ili obiteljski izlet nije mnogima od nas potpun ako u putovanje nije uključen i naš četveronožni član, naš obožavani pas.

Pronaći mjesto ili hotel na kojem će pustiti psa, makar kroz ulazna vrata, može biti zahtjevan zadatak.
Ovih sedam hotela idu korak dalje – posvećuju raskošnu pozornost i pružaju užitak vašim kućnim ljubimcima, katkada pazeći više na njih nego na njihove ljudske pratioce.

image-000

Hotel De L’Europe Amsterdam

Amsterdam
Poslovno putovanje u Amsterdam ne mora značiti ostavljanje ljubimca kod kuće. U hotelu De L’Europe osoblje će pružati vašem kućnom ljubimcu društvo, voditi ga u šetnje ili na zahtjev spremiti posebne poslastice. Obližnji parkovi i drveća pružit će vašem psećem suputniku novi teritorij za istraživanje i njuškanje.

image-001

ME Cabo

Mexico
Hotel ME Cabo je u cijelosti posvećen svojim gostima, a gosti sa repom nisu nikakva iznimka. Nakon dolaska sa psom, u sobi će vas čekati nekoliko posebnih dodataka uključujući deodorans, pseća igračka, parfem za vašeg kućnog ljubimca i specijalan krevet za psa, kojega možete ponijeti i na plažu kako bi i tamo vaš pesek mogao bezbrižno ležati.

image-002

Lime Wood Hotel

Engleska
Seosko okruženje Lime Woods hotela i široki travnjaci idealni su za provođenje vremena u šetnji sa svojim psom. Ukoliko želite nešto posebnije krenite u Forest Power Walk, s drugim ljubiteljima pasa ili u brzu šetnju po šumama New Foresta.

image-003

Hôtel Keppler

Paris
Hotel Keppler, sa svojim raskošno uređenim interijerom, objeručke prihvaća kućne ljubimce. Osoblju je dovoljno dati ime svog ljubimca prije dolaska u hotel i biti će počašćen pomno prilagođenom i izabranom poslasticom. Izvan ovog šarmantnog hotela vjerujte vaš pas će imati dovoljno svog psećeg društva na ulicama Pariza.

image-004

Soho Grand Hotel

New York
Tipične malene hotelske sobe i gusti urbani okoliš New Yorka može zagorčati putovanje sa psom. Zato je hotel SoHo Grand izgradio vlastiti park za pse uz sam hotel. Park za pse pun je zabavnih i šarenih umjetnina, a klupe koje omeđuju igralište za ljubimca pružaju mjesto za odmor dok se vaš pas igra i upoznaje sa “domaćim” ljubimcima :)

image-005

Claska

Tokyo
Nakon dugog putovanja u Tokyo, možda nećete biti jedini koji neće izgledati svježe :) Hotel Claska zato ima svoj salon za uređivanje pasa, Dogman, specijaliziran za fino češljanje i friziranje vašeg psa. Ovdje psi također imaju svoje igračke te sve pseće potrepštine u slučaju da ste ih zaboravili ponijeti sa sobom.

OVDJE vas čekaju najbolji savjeti za putovanje s kućnim ljubimcima

image-007

Taj Boston

Boston
Plišani kreveti za pse i raznovrsna kulinarska ponuda dovoljan su razlog da počastite svog psa odsjedanjem u Taj Boston hotelu. Prijateljski raspoložen vratar, čiji džepovi uvijek skrivaju poslastice dovoljan je razlog za mahanje repom. Ne moramo naglasiti da je ljubav prema psima osnovna kvalifikacija za ovaj posao.

OVDJE saznajte zašto stariji pas treba imati posebnu brigu i pažnju: savjeti veterinarke Tomljenović

Fotografije uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially

Facebook Like Button