Luksuzna vila Sa Caleta Hill

Sa Caleta Hill villa fascinantne ljepote i besprijekornog uređenja nalazi se na jugu Ibize na brežuljku iznad Sa Caleta i Cala Yondal zaljeva. Sa Caleta je smještena u blizini popularne plaže i izvanrednih restorana kao što su Blue Marlin, Yemanja, Tropicana, Es Xarcu ili Es Torrent.

Jedinstveni položaj ovog zdanja pruža miran kutak, ali i vrlo jednostavan pristup svim atrakcijama i sadržajima prelijepe Ibize.

luksuzna-vila-sa-caleta-hill-2

Svakako treba istaknuti najbitniji dio svake ville koja pruža kompletan ugođaj, a to je nezaboravan pogled iz Sa Calete Hilla na jedinstven pejzaže otoka. Nevjerojatan je uređen i vanjski prostor iz čije se udobnosti također uživa u okolini. Unutrašnjost kuće iznimno je prostrana, a namještaj vrlo moderan i skupocjen sa sofisticiranim ukrasnim detaljima, ali se uz sve to poštivao tradicionalan stil života Ibize.

luksuzna-vila-sa-caleta-hill-1

Vila se prostire na čak 2.4000 m kvadratnih te ima 700 m kvadratnih stambenog prostora. Sastoji se od tri apartmana s dvokrevetnim sobama i dva jednokrevetna apartmana koji imaju zajedničku odlično opremljenu teretanu. Treba istaći da se u kući nalazi i profesionalni biljarski stol i kino dvorana, a oboje će oduševiti najzahtjevnije stanare. Kuhinja je u potpunosti je opremljena svim najmodernijim aparatima, a blagovaonica može primiti i do 18 gostiju.

luksuzna-vila-sa-caleta-hill-3

Zabava je uvijek vrlo bitna tema, a mjesta za primanje gostiju u u ovoj villi ne nedostaje. Cijela kuća obavijena je širokim terasama koje su vrhunski namještene, a proslava pokraj bazena veličine čak 23 metra svakako će biti trenutak za pamćenje.

luksuzna-vila-sa-caleta-hill-4

Svatko tko traži mjesto za potpunu udobnost i opuštanje, a želi doživjeti sve što otok Ibiza nudi ovo je idealno mjesto. Nevjerojatna arhitektura i savršena ravnoteža modernog i tradicionalnog stila stvara ultimativni Ibiza raj.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially tel: +385 (0) 1 777 6164

Facebook Like Button