Hayman privatni otok na kojem se odmara kraljevski

Smješten na velikom koraljnom grebenu, Hayman resort je dugo vremena bio jedan od australskih najlegendarnijih luksuznih destinacija. Danas kada je pod upravom One&Only resorta ovaj privatni otok je još spektakularniji.

one-only-hayman-2

Cjelokupno zdanje pažljivo je i vrlo elegantno obnovljeno s posebnom pažnjom koja je naklonjena modernom putniku. Prostor odiše jasnoćom i svježom paletom sofisticiranih boja koja je u savršenom kontrastu sa živim nijansama oceana. Gost može birati apartmane s pogledom na lagunu, plažu ili koraljno more.

Bazen se nalazi tik ispred sobe u kojem je savršeno plivati zbog pogleda na savršenu okolinu. U Hayman resortu gost ima na izboru i prelijepe vile pored mora.
Kruna ovog resorta na otoku Hayman svakako je penthouse kojeg je uredila Diana von Furstenberg, a iz kojeg se pruža nezaboravan pogled na panoramu otoka.

one-only-hayman-1

One&Only spa pruža uživanje u pomno izabranoj ponudi tretmana, koji uključuju i umirujuće masaže dok plutate u moru ili u okruženju kišne šume. U slučaju da želite poseban tretman za vaše noge, prepustite se jedinstvenom užitku u jedinstvenom australskom PEDI:MANI:CURE studiju Bastiena Gonzalesa.

one-only-hayman-4

Izuzetna hrana i vino dio su ponude One&Only resorta, uključujući australsku haute-cuisine Fire, sezonski orijentiranu večeru u Pacificu, obiteljskom talijanskom restaurantu Amici ili u azijskiskom Bamboou.

Oni koji vole kasniji noćni život uživati će u Bar Fifty ponudi sa specijalnim izborom rijetkih vrsta armagnaca i ostalih vrhunskih konjaka.
Gosti također mogu uživati u obilascima jedinstvenih ambijenta, u privatnom gurmanskom pikniku ili gozbi na lokaciji koju sami odaberu.

one-only-hayman-3

Uz glamurozni smještaj i uzbudljive lokacije zvijezda One&Onlya je izvanredno čudo velikog koraljnog grebena. Istražite veličanstvenu prirodnu ovog otoka kroz ronjenje, ribolov ili izlete u hidroavionu.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially

Facebook Like Button