Maldivi očaravaju otočkim draguljem Soneva Fushi

Soneva Fushi savršeno je utočište za sve zaljubljenike osame na jednom od pustih otoka na Maldivima. Čarobno iskustvo započinje pogledom iz hidroaviona iz kojeg možete istinski doživjeti duboko plavo more koje se proteže diljem cijelog horizonta s razbacanim malim tropskim otocima.

soneva-fushi-resort-5

Ovaj otok dragulj, jedan je od najvećih na Maldivima. Otokom se rasprostiru netaknute plaže i živopisni grebeni koji ga okružuju. Soneva Fushi posjeduje vlastitu vrhunski opremljenu zvjezdarnicu i najveće kino na otvorenom u cijelom indijskom oceanu što tom mjestu daje posebnu notu.

soneva-fushi-resort-1

Po dolasku na ovo jedinstveno mjesto možete se odmoriti u skrovitim vilama, smještenim uz sam rub indijskog oceana. Aktivniji gosti mogu birati vožnju biciklom po otoku i pri tom uživati u prekrasnom razgledu rajske prirode, a oni željni mirnijeg odmora mogu posjetiti jedinstveni Six Sense spa.

Za sladokusce ovdje se nudi šezdeset različitih okusa sladoleda gdje svatko može naći nešto za sebe.

soneva-fushi-resort-2

Samo jedan pogled na jedinstveni organski vrt i bogatstvo mora i svakom gostu mora biti jasno da će dobiti savršene sastojke za ukusna jela u skladu s eko prijateljskom filozofijom.

Inovativni kuhari s istoka i zapada kreirali su niz okusa prilagođenih za svako nepce, uz mogućnost objeda kada i gdje poželite, od romantičnog ručka na plaži ili mjesta s pogledom prema horizontu uz dobru vinsku kapljicu koju nudi savršeno opskrbljeni vinski podrum s više od 500 vrsta vina.

soneva-fushi-resort-4

Vile Soneve Fushi na Maldivima smještene su u osami između bujne džungle palmi i indijskog oceana te pružaju maksimalnu privatnost i osamu. Prekrasan su primjer savršenog jednostavnog dizajna, luksuznog prostranog smještaja, beskompromisne kvalitete i usluge s velikom osjetljivošću prema okolišu.

soneva-fushi-resort

Smještene su tako spretno u okruženju prirode kao da su dio nje same, a na način da se gosti osjećaju kao dio okruženja dok uživaju u prostranom dnevnom boravku i otvorenom vrtu. Osoblje se u ovoj oazi mira brine za sve što je potrebno gostu, dok oni uživaju u tropskoj oazi.

soneva-fushi-resort-3

U ovoj oazi sreće na raspolaganju su vile s jednom spavaćom sobom ili vile do šest spavaćih soba, od kojih svaka može biti prilagođena individualnim potrebama. Visoki stupanj popunjenosti tijekom sezone osigurava atraktivne mogućnosti i popuste na sve sadržaje i usluge u naselju.

Soneva je oduvijek stvarala vlastitu filozofiju SLOW LIFE stila što znači – održivo, lokalno, organsko, zabavno iskustvo koje je u srži stvaranja nezaboravnog iskustva svakom posjetiocu kako otoka tako i smještaja u nekoj od vila.

 

 

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially
tel: +385 (0) 1 777 6164
Fotografije: Soneva Fushi

Facebook Like Button