Zašto je otok Velaa na rubu maldivskog arhipelaga najprivlačniji turistima

Otok je udaljen 45 minuta vožnje hidroavionom a nalazi se sjeverno od međunarodne zračne luke Malé.

Privatni otok Velaa je dio Noonu atola smještenog na sjeverozapadnom rubu maldivskog arhipelaga.

Ime otoka u doslovnom prijevodi znači otok kornjača, zbog generacija morskih kornjača koje se gnijezde na plažama. Površinom manji od dvadeset hektara, Velaa je ekskluzivno mjesto te svojim gostima pruža potpunu privatnost.

velaa-5

Velaa je ostvarenje sna super luksuznog, ekskluzivnog, butik mjesta za odmor. Ovo jedinstveno odredište u potpunosti je uklopljeno u arhipelag s plavim nebom i bogatim morskim vodama Indijskog oceana.

velaa-1

Ovaj resort iznimno je mjesto, kako po svom položaju tako i po elegantnom spoju maldivske kulture i suvremenog luksuza. Cijeli resort je dizajniran u stilu imena otoka, motivi kornjača nalaze se svuda uokolo, a boje i uzorci kornjačina oklopa prožimaju cijeli posjed.

velaa-2

Resort se sastoji od 43 privatne vile, kuća i rezidencija. čak njih 18 podignuto je i uređeno iznad same vode a “Romantic Poll” rezidenciji moguće je pristupiti jedino uz pomoć broda, što još više doprinosi povećanju privatnosti i ekskluzivnosti boravka.

OVDJE saznajte još više o predivnim Maldivima

Maldivi – otočki dragulj Soneva Fushi
Što se to nalazi na Maldivima da ih svi obožavaju
Maldivi ovozemaljski raj za odmor

velaa-4

Gurmani će doći na svoje jer se Velaa diči svojim kulinarskim majstorijama koje nadgleda Parižanin Adeline Grattard ponosni nositelj Michelin zvjezdice, a bogati vinski podrum zadovoljiti će i najistančanija nepca.
S tri restorana i dva bara gostima je na raspolaganju veliki izbor različitih vrsta kuhinja.

velaa-3

Ovdje se nalazi i Spa s prvom snježnom sobom na Maldivima nudi neodoljiv spoj terapija i proizvoda u šest odvojenih vila iznad vode.

Privatni otok Velaa je jedan od malobrojnih hotela koje nude ekskluzivne “My Blend” proizvode za lice i Clarins tretmane za tijelo za potpuno istinsko iskustvo.

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially
Fotografije: Velaa

Facebook Like Button