Maldivi  – Soneva Fushi

Soneva Fushi savršeno je utočište za sve zaljubljenike osame na jednom od pustih otoka na Maldivima. Čarobno iskustvo započinje pogledom iz hidroaviona iz kojeg možete istinski doživjeti duboko plavo more koje se proteže diljem cijelog horizonta s razbacanim malim tropskim otocima.

soneva-fushi-resort-5

Ovaj otok dragulj, jedan je od najvećih na Maldivima. Otok raspolaže s netaknutim plažama i živopisnim grebenima koji ga okružuju. Soneva Fushi posjeduje vlastitu vrhunski opremljenu zvjezdarnicu i najveće kino na otvorenom u cijelom indijskom oceanu što tom mjestu daje posebnu notu.

soneva-fushi-resort-1

Po dolasku na taj jedinstveni otok možete se odmoriti u skrovitim vilama, smještenim uz sam rub indijskog oceana. Aktivniji gosti mogu birati vožnju biciklom po otoku i i pri tom uživati u prekrasnim pogledima ili mogu posjetiti jedinstveni Six Sense spa. Svi ostali u šetnji mogu okusiti neki od šezdeset ponuđenih okusa sladoleda gdje svatko može naći nešto za sebe.

soneva-fushi-resort-2

Jedinstveni organski vrt i bogato more nude savršene sastojke za ponudu ukusnih jela u skladu s eko prijateljskom filozofijom. Inovativni kuhari s istoka i zapada kreirali su niz okusa prilagođenih za svako nepce, uz mogućnost objeda kada i gdje poželite, od romantičnog ručka na plaži ili mjesta sa pogledom prema horizontu uz dobru vinsku kartu koju dozvoljava opskrbljeni vinski podrum s više od 500 vrsta vina.

soneva-fushi-resort-4

Vile Soneve Fushi na Maldivima smještene su u osami između bujne džungle palmi i indijskog oceana te pružaju maksimalnu privatnost i osamu. Prekrasan primjer savršenog jednostavnog dizajna, luksuznog prostranog smještaja, beskompromisne kvalitete i usluge s velikom osjetljivošću prema okolišu. Smještene su tako spretno u okruženju prirode kao da su dio nje same, a na način da se gosti osjećaju kao dio okruženja dok uživaju u prostranom dnevnom boravku i otvorenom vrtu. Batler se u ovoj oazi mira brine za svaku potrebu gosta, a nakon toga diskretno se povlači, ostavljajući goste same u tropskoj oazi.

soneva-fushi-resort-3

U ovoj oazi sreće na raspolaganju su vile s jednom spavaćom sobom ili vile do šest spavaćih soba, od kojih svaka može biti prilagođena individualnim potrebama. Visoki stupanj popunjenosti tijekom sezone osigurava atraktivne mogućnosti i popuste na sve sadržaje i usluge u naselju.

Soneva je oduvijek stvarala vlastitu filozofiju SLOW LIFE stila što znači – održivo, lokalno, organsko, zabavno iskustvo koje je u srži stvaranja nezaboravnog iskustva svakom posjetiocu ili vlasniku vile.

 

 

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially
tel: +385 (0) 1 777 6164
Fotografije: Soneva Fushi