Idealne zimske sunčane destinacije za odmak od hladnih dana

Za neke zima predstavlja snijeg i užitak spuštanja niz padine, za druge je to idealna prilika za odlazak na južnu polutku i uživanje u suncu. Donosimo vam pregled najluksuznijih i avanturističkih sunčanih destinacija koji će sigurno zadovoljiti želju za pustolovinama.

destinacije za zimovanje

One&Only Hayman Island, otok Hayman

one-only-1
One&Only Hayman Island je jedinstveno luksuzno utočište na privatnom otoku Hayman koje je smješteno u samom srcu najljepših prirodnih ljepota svijeta, australskog velikog koraljnog grebena.

Hayman je najsjeverniji otok u skupini Whitsunday otočja a One&Only Hayman Island nudi nenadmašiv mir i spokoj. Upijte okrepljujuću snagu nevjerojatnih prirodnih ljepota iz udobnog smještaja u potpunoj privatnosti. Predivnu okolicu možete istražiti po želji i iz zraka, pješice ili roneći ispod mora gdje leže neke od najspektakularnijih i nezaboravnih prizora

Eden Rock, St Barths

eden-rock
Čisti užitak očekujte na čarobnom Eden Rocku na St.Barthsu, blistavom dragulju u svjetlucavoj kruni Antila. Eden Rock smješten je na stjenovitom rtu s veličanstvenim pogledom na kristalno plavu vodu spajajući veličanstvenu klimu Kariba s nedvojbenim francuskim luksuzom.

OVDJE saznajte više pojedinosti o zanimljivostima otoka Saint Barthelemy otok na kojem biste tjednima mogli uživati u luksuzu i tirkiznom moru

Privatnost i diskrecija odišu cijelim mjestom, zahvaljujući i statusu utočišta za slavne osobe što omogućuje užitak u hollywoodskom statusu dok vrijeme provodite u jednoj od 34 vile ili na bijeloj pješčanoj obali.

Zulu kamp

zulu-kamp
Malo stvari može se mjeriti s užitkom safarija i adrenalinom koji teče kroz tijelo u susretu s najimpresivnijim stvorenjima na zemlji. Zulu kamp smješten je u srcu Afrike u Južnoafričkoj Republici i utjelovljuje energiju svog prirodnog okruženja.

Osam luksuznih vila izrađenih uz korištenje tradicionalnih metoda i materijala, daju svakoj vili moderan, ali i rustikalni doživljaj. No svakako je legendarna petorka rijetkih divljih životinja tog podneblja ono što najviše privlači goste u ovaj osamljen dio Afrike.

Doživite nevjerojatan prizor u susretu s tim prekrasnim životinjama iz udobnosti vozila ili za potpuno nezaboravni doživljaj s leđa veličanstvenog afričkog slona.

OVDJE saznajte za Top 7 fantastičnih avantura u Južnoafričkoj Republici

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially
tel: +385 (0) 1 777 6164

Facebook Like Button