Karipski otok St. Barths, Hotel Eden Rock

Ako ste poželjeli uživati u boravku među mnogim slavnim osobama, a one su obično na nekom od najluksuznijih mjesta onda je to svakako karipski otok St. Barths. Zbog svoje neponovljive kombinacije prekrasnih plaža i jedinstvene kulture, ovaj otok je i više od najpoželjnijeg odredišta svih slavnih i poznatih osoba.

Od svog otvorenja 1950. godine slavni hotel Eden Rock postao je prepoznatljivo mjesto boravka na ovom romantičnom otoku i nadaleko poznat za sve svjetske putnike željne luksuznog i anonimnog odmora.

eden-rock-1

Besprijekorna pozornost posvećena je svakom detalju od dizajna do VIP usluga, a hotel krase fantastično uređene 34 sobe od kojih je svaka personalizirano uređena. Sve do jedne sobe imaju pogled na more i direktan pristup spektakularnoj plaži s blještavo bijelim pijeskom.

Za vrhunski doživljaj gosti rezerviraju Villu Rockstar, potpuno izoliranu vilu sa šest spavaćih soba i privatnim velikim bazenom. Ono što ovu Vilu čini jedinstvenom, pogotovo za muzičare, jest profesionalni studio za snimanje u kojem se nalazi legendarna mikseta iz 1974. godine po imenu Neve, a koju je John Lennon koristio kako bi snimio pjesmu “Imagine”.

Za gurmane tu se nalazi vrhunski restoran na otvorenom “On The Rocks”, smještenom visoko na samoj stijeni čime se zbog njegove pozicije pruža se i više nego atraktivno okruženje u kojem stvara čarobno ukusna jela Jean-Georges, svjetski poznati kuhar. On je posebno poznat po svojoj fusion kuhinji. Restoran se nakon zalaska sunca iz opuštene gurmanske atmosfere pretvara u mjesto za vesele zabave.

eden-rock-2

Dnevni odmor ili večernje druženje svakako će biti ekskluzivno i zabavno u baru Sand Bar, koji se nalazi unutar rezidencije, a smješten je na samoj plaži.

Pozicija hotela nalazi se na stjenovitom rtu koji dijeli zaljev St. Jean na dva dijela, okruženog prekrasnim bijelim plažama, a u njegovoj blizini nalazi se centru grada u kojem se može naći široka paleta te izbor raznih aktivnosti i izleta. Osoblje ovog atraktivnog hotela može svojim gostima dogovoriti bilo kakvu vrstu vodenih sportova, od ronjenja do parasailinga, pa sve do privatnih fitness vježbi. Za one koji više teže Zen iskustvu svakako će se naći i trener za takav vid opuštanja, a spa usluge luksuzno opremljenog wellnessa, koji podsjeća na svetište, mogu se koristi konstantno. U slučaju da gost želi potpuno privatno uživanje u tretmanima to je moguće realizirati u privatnosti gostinjskih soba ili direktno na čarobno lijepoj plaži.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially

Facebook Like Button