Otok Pearl u Panami

Nekretnine na otoku Pearl toliko su pažljivo izgrađene na netaknutom tropskom okruženju da pružaju vlasnicima osjećaj vlastitog raja. Mjesto je izvrsno za vrhunski ribolov, čarobno jedrenje, ili istraživanje podmorja u ronjenju, a šetnje po raskošni šumama pretvaraju se u prave jahačke avanture. Otok Pearl je utočište na osami u kojem se stvaraju i njeguju prelijepa sjećanja.

otok-pearl-1

Dizajn interijera inspiriran je slikovitim krajolikom, a unutrašnjost pruža impresivan pogled, a odmor i sunčanje moguće je na četrnaest tajnovitih plaža. Gosti će imati pristup luksuznoj spa zoni i velikim nizom usluga na raspolaganju poput kluba na plaži, najmodernije opremljene teretane, fantastičan dječji klub. Za ljubitelje tenisa tu su teniski tereni, a za konjičke jahače na raspolaganju je najsuvremeniji konjički centar.

otok-pearl-2

Na ovom otoku osigurano je 75% površine kao netaknute prirode, osiguravajući tako izvorne prirodne ljepote koje su dom nizu spektakularnih sisavaca, guštera, vodozemaca, a u njima će zasigurno uživati generacije koje dolaze.

otok-pearl-3

Luksuzni život na otoku Pearl zagarantirano je jer je smješten u potpuno netaknutom prirodnom okruženju uz predivne plaže, kristalno čistimi morem koje okružuju djevičanski lijepe šume. Sve vile imaju pogled na raskošnu ljepotu oceana ili zaljev. Otok Pearl smješten je samo 70 kilometara južno od grada Paname, što je manje od 15 minuta leta avionom, a otok ima vlastitu privatnu pistu. Pearl je savršeno smješten i ima cjelogodišnju tropsku klimu i izvan sezone uragana.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially

Facebook Like Button