Zavirite u Villu Venice to Piran

Zavirili smo u raskošnu Vilu Venice to Piran koja je jedinstvena privatna kuća zbog svoje prekrasne okolice. Okružena je brojnim vinogradima, maslinicima i prekrasnim morem, kao iz najljepših filmskih scena. Ova jedinstvena, skrivena kuća između Pirana i Venecije ima prekrasan pogled na more, a zbog njegove blizine miris dopire skroz do vile Venice. Osluškivanje morskog povjetarca doprinosi kompletnom očaravajućem dojmu.

Vila Venice to Piran

Interijer i eksterijer ove šarmantne kuće je djelo ljubavi i spoj vremena, vrijednih ruku i predivnih ideja. Osjetit ćete toplinu drveta, bezvremenost čelika i eleganciju kamena spojenih u rustikalni pomorski izgled.

Vila Venice to Piran

Vila Venice to Piran je opremljena sa sustavima i tehnologijama koje se napajaju iz izvora obnovljive energije. Vila ima tri spavaće sobe i vlastiti spa s Jacuzzijem, vanjski bazen i infracrvenu saunu. Može se uživati promatrajući zadivljujući krajolik s prekrasne drvene terase a pogled vam neće biti uskraćen niti iz Jacuzzija ili za vrijeme opuštanja u sauni.

Vila Venice to Piran

Gostima su na raspolaganju vođene ture do prekrasnih bajkovitih mjesta te restorana i vinarija u bližoj i daljoj okolici. Zanimljivo je da su u ponudi i na raspolaganju vrlo kvalitetna slovenska vina. Također na upit gosta može se osigurati nezaboravno i osobno iskustvo iznajmljivanja broda. Za sve ljubitelje golfa, koji naročito uživaju u nezaboravnoj prirodi, vila je nezaobilazna početna točka jer se nalazi u blizini sedam golfskih igrališta.

Vila Venice to Piran

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially

Facebook Like Button