Parkhotel Igls, Austria

Pionir suvremene Mayr medicine, zdravstveni centar Parkhotel Igls, smješten je na visokoj zaravni iznad Innsbrucka. Parkhotel Igls je međunarodno priznata institucija koja spaja konvencionalnu i komplementarnu medicinu a nudi iznimno okruženje, dijagnostiku i cjelodnevnu skrb.

Parkhotel Igls

Razina energije i cjelokupno blagostanje znatno se poboljšavaju kroz zdravu prehranu, individualne vježbe i nježnu regeneraciju. Nakon početnog liječničkog pregleda, slijedi razgovor s gostom u kojem se razvija osobni program te nacrt održive strategije i liječenja.

Parkhotel Igls

Ovaj holistički pristup usmjeren je prema detoksifikaciji probavnog sustava, koji je važan preduvjet za održavanje zdravlja i kondicije. U skladu s glavnim ciljevima i ciljem liječenja, gosti mogu birati između raznih tretmana modula, koji se mogu izabrati i dodavati nakon dodatnih specijalističkih pregleda.

Parkhotel Igls

Svaka od 42 komforne sobe i 9 apartmana imaju privatni balkon i predivni panoramski pogled. Sadržaji unutar odmarališta uključuju izvrsnu medicinsku službu, vrhunski spa centar s unutarnjim bazenom i saunom, prozračnim salonima i prostranim parkom prirode koji nudi dovoljno prostora za duge šetnje i opuštanje među zelenilom. Gostima na raspolaganju stoje prostrani prostori za opuštanje, gimnastiku i fitnes sobe za Kybun® treninge i ekskluzivni TheMedGolf® institut.

Parkhotel Igls

Jedan od temelja moderne i ukusne Mayr terapijske detoksikacije je visoko energetska kuhinja, bazirana na temelju lokalne organske proizvodnje i poduprta s najnovijim znanstvenim spoznajama. Moderna Mayr medicina obuhvaća plan prehrane u 8 koraka i iznenađuje s najvišim kulinarskim standardima.

Parkhotel Igls

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially
Fotografije: Parkhotel Igls

Facebook Like Button