Luksuzna vila Howzat!

Ova izuzetno lijepa i luksuzna vila smještena je unutar elitnog Royal Westmoreland Golf resorta, a iz nje se pruža neometan pogled na golf igralište i predivnu morsku obalu prema zapadu.

Na glavnoj etaži vile Howzat! nalazi se dvokrevetna gostinjska soba, zatim takozvanu medijsku prostoriju opremljenu s plazma televizorom, DVD-om te vrhunskim ozvučenjem. Na istom katu nalazi se i predivna radna soba te čak dva vrlo ugodna prostora za odmaranje i opuštanje. Prostrana i u vrhunski uređena kuhinja opremljena je s dvostrukom pećnicom, vinskim hladnjakom i blagovaonicom.

Howzat!

Na gornjem nivou vile nalazi se glavna soba te još jedna gostinjska soba iz kojih se pruža impresivan pogled na more i golf igralište. Ove spavaće sobe dijele walk-in ormar i raskošnu terasu.

Howzat!

Glavna terasa nudi jednim dijelom natkriveni vanjski prostor za blagovanje, ali i dodatni nenatkriveni prostor za sjedenje i uživanje u ispijanju koktela ili pogledu na spektakularne zalaske sunca. Za potpuni užitak i opuštanje ispred ove vile nalazi se još jedna velika terasa uz “beskonačni” bazen i vanjski tuš. U neposrednoj blizini u vanjskom dijelu dvorišta nalazi se potpuno opremljena dvorišna kućica, smještena pored samog bazena, koja ima čak dvije spavaće sobe, kuhinju i dnevni boravak.

Howzat!

Gosti Howzat! vile mogu uživati u korištenju golf vozila kao i drugih pogodnosti resorta kao što su golf igralište, travnati teniski tereni, teretana, svetište, klupski dio, te vrhunski spa. Također su dostuni svi sadržaji na plaži u Mullinsu, St. Peter.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially
Fotografije: Vila Howzat!

Facebook Like Button