Ritz Carlton Cancun

U jesen kada vrijeme postaje hladnije idealno je potražiti mjesto za odmor u toplijem okruženju. Cancun u Meksiku je prekrasno odredište s prelijepim plažama, povijesnim znamenitostima, finim restoranima i bogatim noćnim životom što ga čini idealnim mjestom za zadovoljenje svih ukusa i životnih stilova.

Ritz Carlton Cancun

Jedan od najluksuznijih hotela u Cancunu je Ritz-Carlton Resort, koji očarava i odašilje miran duh elegancije. Gosti mogu istraživati podvodna čudesa, diviti se Majanskoj kulturi ili jednostavno odmarati na bijelim pješčanim plažama. Hotel je smješten uz dugačke plaže s prekrasnom prirodom i pogledom na Karipsko more, samo 20 minuta južno od grada Cancuna te je udaljen svega 15 minuta od međunarodne zračne luke. Luksuzni Luxure Avenue trgovački centar nalazi se unutar par minuta hoda kao i ostale mnogobrojne atrakcije.

Ritz Carlton Cancun

Hotel ima 363 soba, uključujući i 50 apartmana, 46 Ritz-Carlton Club soba i jedan predsjednički apartman. Sve sobe su prošle kroz potpunu obnovu i imaju privatne balkone ili terase s otvorenim pogledom prema Karipskom moru. Ako gosti traže kvalitetnije iskustvo rezervacija sobe s Club Level pristupom omogućava ulaz u privatne klubove s ukusnom hranom i poslasticama koje su na raspolaganju tijekom cijelog dana. Poseban tim na raspolaganju je svim gostima kao dio usluge Club Level koji će ispuniti svaki zahtjev i želju.

Ritz Carlton Cancun

Jedan od jedinstvenih značajki Ritz Carltona u Cancunu je njihov kulinarski centar koji pruža interaktivno iskustvo i užitak gostima hotela da kuhaju uz najbolje kuhare i objeduju ručak ili večeru za stolom kuhara. Uz ovu posebnost postoje i mnoge opcije za gurmane, kao što su Club Grill, najbolje iz međunarodne kuhinje u elegantnom English Club-u te Fantino koji nudi mediteransku kuhinju u klasičnom europskom okruženju s pogledom na prekrasan ocean.

Ritz Carlton Cancun

Ritz Carlton Cancun

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially

Facebook Like Button