Luksuzna Brasseria Les 110 de Taillevent

Iza novootvorene Brasserie Les 110 de Taillevent u Londonu, stoji grupa Taillevent Paris, u vlasništvu obitelji Gardinier. Ista grupa drži proslavljeni pariški restoran nagrađen s dvije Michelin zvjezdice, Le Taillevent u Parizu. Modernu Brasseriu u Londonu krasi iznimno prilagođen izbor vina i jelovnik s kojim se ponuđena vina sljubljuju do granica perfekcije. Na čelu Brasserie je glavni direktor Giuseppe de Wilde, koji posjeduje bogato iskustvo rada u nekim od najprestižnijih londonskih restorana i hotela.

U ponudi stotine vrsta probranih vina

Uz glavnu ponudu od čak 110 vrsta probranih vina na čaše, uparenih sa suvremenim i sezonskim francuskim jelima, gosti će moći doživjeti iskonski duh originalnog Le Taillevent restorana u opuštenijem okruženju uz još dodatnih čak 400 različitih vina iz Francuskih regija, ali i ostalih zemalja svijeta.

Brasseria Les 110 de Taillevent

Glavna nit vodilja bila je francuski oblik umjetnosti življenja učiniti dostupnom stanovnicima i posjetiteljima Londona. Vinska lista sadrži rijetka i jedinstvena vina koje je tijekom tri godine pomno probrao Pierre Bérot, direktor podruma restorana Le Taillevent u Parizu.

Pierre Bérota

Bogato iskustvo Pierre Bérota u svakodnevnom radu s bezbrojnim vinskim bocama u podrumu restorana rezultiralo je listom vina koja održava bogatstvo prikupljanja i nudi neke od njegovih najvećih vrijednosti. Kako bi sačuvali kvalitetu vina točenog na čaše restoran se odlučio za očuvanje vina uz pomoć argonskog plina. Gostima će biti ponuđen izbor od četiri vina, u čašama od 70 ml ili 125 ml, koja su sparena s izborom od četiri predjela. Na izboru se nalazi riba, meso, desert ili sir.

Alain Solivérès

Alain Solivérès, glavni kuhar Taillevent Paris, bio je zadužen za izradu dinamičkog à la carte jelovnika koji je dizajniran poput izloga svake namirnice, a koja je isključivo odabrana na osnovu svoje kvalitete i dijela sezone u kojoj je dostupna. Svako jelo spremljeno je s iznimnom preciznošću i s ciljem sljubljivanja vina u ponudi.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially

Facebook Like Button