Sicilijski resort Verdura

Resort Verdura pozicioniran je na prelijepoj južnoj sicilijanskoj obali, pored pitoresknog grada Sciacca udaljen samo dvadesetak kilometara od povijesne doline Agrigento hramova. Raskošni Verdura resort nudi neusporediv stil i sofisticiranost za sve koji traže miran i aktivan bijeg, romantiku ili vrijeme koje žele provesti sa svojom obitelji.

Verdura Sicilija

Imanje je okruženo s 230 hektara zadivljujućeg krajolika i nevjerojatnih dva kilometra privatne obale uz Mediteransko more. Resort nudi preko 200 luksuznih i stilski uređenih soba i apartmana koje imaju terase ili balkone s kojih se može uživati u prekrasnom neometanom pogledu na plavo more i lijepe interijere koji kombiniraju moderan luksuz s autentičnim sicilijanskim motivima.

Verdura resort Sicilija

Elegantan restorani, kojih je čak četiri, također su puni nezaboravnih doživljaja. Gostima su na raspolaganju uvijek posjećeni barovi koji nude različit ambijent i sadržaj.
Ono što je iznimno upečatljivo u ovom resortu jest šezdeset metarski bazen koji privlači svojom ljepotom i plavetnilom za beskonačno uživanje u plivanju ili bezbrižnom ležanju na vodi.

Verdura resort Sicilija

U sklopu zanimljivih sadržaja svakako se ističu čak tri golf igrališta koje potpisuje znameniti Kylea Phillips. Oni koji su zaljubljenici tenisa neće biti uskraćeni jer resort posjeduje šest zemljanih teniskih terena na kojima mogu uživati. No kako je nogomet jedan od najpopularnijih sportova na svijetu ovdje su se pobrinuli i za nogometno igralište kako bi gosti uživati i u ekipnom natjecanju.
Poseban status svakako ima predivna Spa zona koja ima 11 soba za različite tretmane, zatvoreni bazen, talasoterapiju, saunu, parnu sobu i popularne programe Rocco Forte Health.

Verdura resort Sicilija

Osim zabavnog dijela za poslovne korisnike na raspolaganju je i raskošan prostrani konferencijski centar koji je prilagođen za svaku poslovnu priliku. Na raspolaganju je šest soba za sastanke, konferencijska dvorana s uređenim dvorištem, ali i plesna dvorana s prekrasnom terasom koja u svakom trenutku stoji na raspolaganju za vrijeme poslije sastanka ili možda prezentiranju novih proizvoda.

Verdura resort Sicilija

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially

Facebook Like Button