Pogledajte jedan od najljepših hotela Grčke – Hotel Life Gallery

U čarobno lijepoj Grčkoj, u sjevernom predgrađu Atene, a u elitnom dijelu Ekaliu smješten je Life Gallery, hotel s pet zvjezdica koji je član grupacije Bluegr hotela. Life Gallery je butik hotel koji brilijantno kombinira prirodnu raskoš s modernim luksuzom i savršena je oaza mira i tišine.

Prelijepa moderna arhitektura, minimalistički dizajn, prepoznatljivi lokalni elementi, jedinstveni sustav rasvjete i brendirani namještaj utkani su u ovaj bajkoviti hotel.

Boravak pruža osjećaj ravnoteže i sklada te osiguravaju vrhunski boravak gostima koji se mogu prepustiti užicima suvremenog luksuza.

Life Gallery

Na ovoj lokaciji mira i prirodne ljepote osjeća se dašak arhitekture sedamdesetih, a suvremeni izgled i diskretan sjaj dobrog osvjetljenja okružuju zgradu.

Pomno izabran svaki komad namještaja i ukrasi unutar prostora stapaju se u poveznicu jedinstvenog umjetničkog okoliša koji se savršeno spaja s prirodnom okolinom.

Life Gallery uređen je posebnoo luksuznim namještajem kojeg potpisuju svjetski poznati dizajneri interijera kao što su Gervasoni, Molteni, Interni Editioni, Casa Milano, Armani Casa, Ecart, Minotti, Accademia, Bulo, Kartell, Tribu’, Ivano Redaelli, Cocomat, Anta, Kasthall, Elitis, Ulf Moritz, Duravit, Vola, Bisazza, Agape, Phillips, Electrolux, Samsung, Bang&Olufsen, Ionia, Rosenthal, Guy Degrenne i Wmf.

Life Gallery

Smještajne mogućnosti svakako su bez premca od Junior Suite do Art Studiosa ili Deluxe soba, a svaka garantira odsjedanje u potpunom komforu.

Life Gallery

Od opuštene okolice s velikim bazenom do raskošnog i mirisnog vrta, preko zavodljive atmosfere u spa zoni do Zen vrta svaki gost će poželjeti ostati zauvijek.

Kada je kulinarstvo u pitanju moderni restoran Atena svakako će pružiti sa svojim osobljem osobito gastronomsko iskustvo. Uz vrhunsku uslugu i wellness zona u ovom hotelu pruža novi ugođaj odmora u Ateni.

Life Gallery

U slučaju poslovnog posjeta na raspolaganju je vrhunski opremljena konferencijska soba.

Life Gallery

Izdvojeno:

> Pristup glavnim atenskim prometnicama i glavnoj poslovnoj četvrti iz ovog sjevernog predgrađa i više je nego jednostavno. Hotel je udaljen samo 40 minuta od obije atenske zračne luke i centra Atene.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially
Fotografije: Life Gallery

Facebook Like Button