Vila Beyond na otoku Phuket

Vila Beyond je jedna od onih koja zasigurno opravdava svoje ime. Njezin veličanstven životni prostor je iznad očekivanog, a ultra luksuzni sadržaji dočaravaju doživljaj luksuzne jahte. Iz vile koja je smještena na vrhu brežuljka puca besprijekoran panoramski pogled na sve strane svijeta a plavo Andamansko more i svjetla Bang Taoa, jednog od najelitnijih kvartova Phuketa, šire se pred očima do kuda seže pogled. Privatni kuhar i domaćica koji su na raspolaganju danonoćno čine ovu rafiniranu vilu idealnim mjestom za veću obitelji ili prijatelje na okupu.

vila-beyond-1

Arhitektura vile Beyond usklađena je s okolinom u simfoniji kamena, drveta i stakla. Naime, sve je u skladu s prirodom pa čak i pogled na krajolik, kada to vrijeme dopušta, velika staklena pokretna vrata, nakon što se otvore, daju potpuni osjećaj susreta s prirodom u samoj unutrašnjosti vile. Zaobljeni bazen, nježno osvjetljen noću, dotiče same vrhove krošnji i zrcali more. Elegantni vanjski prostor za objed smjestio se u hladu sjenice, a terasa i mjesta za potpuni odmor su strateški smješteni kako bi mogli upijati sve boje okoline. Svijetle i prozračne sobe s kliznim prozorima osigurati će nesmetano uživanje u okolišu čak i iz kupaonice u kojoj se možete opustiti i prepustiti pogledu u netaknutoj prirodi.

vila-beyond-2

Ono što ovu vilu čini spektakularnom su velike staklene površine koje omogućavaju da se prostorije ispune prirodnim svjetlom. Namještaj u vili, koju čine velike drvene površine su vješto oblikovane u skulpture odnosno u jedinstvene komade namještaja. Glavni dnevni boravak zapravo je ujedno i blagovaonica s pogledom na bazen na čijem se kraju nalazi najmodernija kuhinja i bar. Totalni luksuz objedinjuje plazma, Blu-ray uređaj, zvučni sustav u cijeloj vili te Wi-Fi pristup, a omiljene filmove ili glazbu možete potražiti u dobro opremljenoj internetskoj knjižnici.

vila-beyond-3

U vili je na raspolaganju čak sedam kupaonica, a spavaće sobe oduševljavaju s ogromnim udobnim krevetima, raskošnim dizajnerskim namještajem, i nevjerojatnim pogledom. Garderobni ormari potpuno su prilagođeni za njega i nju. Iz svake sobe može se prići ležaljkama na balkonima što daje poseban osjećaj intime. U svojoj vili ili sobi možete naručiti poseban spa tretman ili masažu, što čini ovakav odmor potpuno opuštenim.

vila-beyond-4

Ukoliko ste raspoloženi za avanturu iznajmite auto te istražite lokalne plaže, grad ili golf terene, sve u radijusu od pola sata vožnje.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially

Facebook Like Button