Vrhunski hoteli inspirirani modom

Legendarna imena kao što su Versace, Dior i Armani dizajniraju i hotele te ćemo stoga prošetati kroz one koji su svoj fokus u uređenju stavili na modu. Od modne piste do recepcije jednog od hotela dizajn i luksuz ušli su u svaku razinu uređenja interijera upravo prema zamislima velikih modnih kuća.

Dior Suite, St Regis Hotel New York

U St. Regis Hotelu u New Yorku, Dior Suit opremljen je klasičnom paletom mekih sivih tonova, impresivno visokim stropom i okićen kristalnim lusterima. Inspiriran Diorovim ateljeima u Parizu, apartman je moderno opremljen s pariškim namještajem kakav se nalazi u Diorovim trgovinama diljem svijeta, uokvirenim skicama dizajna Christiana Diora koje vam pružaju pravi francuski dobar, bezbrižan osjećaj. Sa svojim fantastičnim lokacijskim položajem koji pruža prekrasan pogled na Centralni park, Petu aveniju i 55 ulicu svakako ste raspoloženi i za shopping uzbuđenje koje je nadohvat ruke.

Armani Hotel, Dubai

armani-hotel
Armani Hotel u Dubaiju, smješten u svjetskom najvišem tornju jednako kao i istoimena talijanska modna kuća, zrači sofisticiranom ljepotom i nenametljivom elegancijom. Modernog dizajna, njegove stilski oblikovane sobe dekorirane s uglađenim Armanijevim potpisom u poznatim bojama smeđe i tamnih boja oduševljavaju sve ljubitelje talijanske modne marke Armani. Za očekivati je u takvom interijeru profinjeni luksuz i vrhunsku uslugu jer svaka soba ima vlastitog lifestyle upravitelja, koji je na raspolaganju za sve aktivnosti od rezervacije stola za večeru, do pronalaska najboljeg spa centra ili ugođaja ili pak savjetovanje o obližnjim dućanima.

Round Hill Hotel & Villas, Pineapple House and Grill, Jamajka

round-hill
Za Pineapple house at Round Hill Hotel & Villas zaslužna je modna kuća Ralph Lauren. Provođenje ideja s kultnog dizajna odjeće u spektakularne hotelske sobe, Ralph Lauren stvara čisti karipski dobar morski osjećaj koji pruža udobnost i ležeran stil u koji je uklopljen tradicionalni klasični karipski dizajn. Ovaj dizajner nam pokazuje kako vrhunska moda ne mora biti rezervirana samo za modne piste nego i za uređenja unutrašnjosti hotela. Ralph Lauren se nije zaustavio samo na interijeru već je utjecao i na uređenje spektakularnog restorana The Grill s organskim menijem u kojem caruje šef kuhinje Martina Maginley. Ovo je hotel koji će osnažiti sva osjetila i pružiti savršeni odmor nakon užurbanosti modnog tjedna.

Palazzo Versace, Gold Coast

palazzo-versace
Palazzo Versace je personifikacija predanosti Gianni Versacea luksuzu gdje je svaki aspekt dizajna, od arhitekture do namještaja, pruža vrhunsku razinu obilja i skladnosti po kojoj je talijanski dizajn poznat u cijelom svijetu pa i na modnim pistama. U ovom hotelu se nije štedjelo niti u jednom pogledu. Čak i bazen nije bazen nego vodeni salon. Kupanje i uživanje u vodi u ovoj palači luksuza moguće je i u nekim od 200 soba koje nude privatne bazene kao dio ponude.

The Bulgari Hotel & Residences, London

bulgari-hotel
Od 2012. Bulgari Hotel & Residences postavlja nove standarde među luksuznim hotelima te je modnu hotelsku scenu ovaj hotel osvojio poput oluje. Smješten je u srcu Londona u Knightsbridgeu, jednom od najsavršenijih mjesta i za kupovinu visoke mode. Bulgari hotel nudi baš sve, od osobnog trenera, spa tretmana u sobama ili apartmanima, jedinstvene trgovine cigarama, ali i kino u sklopu hotela s uvijek aktualnim filmskim naslovnima. Na ovom jedinstvenom mjestu se možete opustiti i prepustiti mnogobrojnim aktivnostima tijekom uzbudljivog tjedna mode ili pri nekom od posjeta ovom velegradu.

One&Only Resorts

one-only
One&Only Resorts podižu i predstavljaju svoj poduzetnički duh s vlastitom modnim brandom pod nazivom Neo Boutiques, koji će sigurno zagolicati svačiju maštu. Ekskluzivna kolekcija modnih dizajnera visoke mode, poput Matthew Williamsona ili Charlotte Olympie, nude u buticima ovog hotela luksuzne modele odjeće koji će zasigurno privući pozornost ljubitelja mode. Bez obzira da li ste stigli na odredište sa svojom prtljagom ili ste odlučili doći praznih kofera koje ćete moći ispuniti najnovijim komadima odjeće spomenutih dizajnera. One&Only Neo Boutique nudi i kompletne modne dodatke, od najnovijih komada za plažu do nakita kojeg ćete zasigurno vrlo rado nositi.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially