Lausanne Palace & Spa

Lausanne Palace & Spa izgrađen je davne 1915. godine. Ovaj idilični centar Idealno je smješten u samom srcu Lausanne, olimpijskog glavnog grada, unutar francuskog govornog područja Švicarske. Prekrasan pogled pruža se na Ženevsko jezero i zamamne Alpe, a lokacija se nalazi samo nekoliko minuta hoda od strogog centra Lausanne u kojem se svaki posjetitelj oduševljava velikim izborom butika i dućana za kupnju. U samom gradu smještena je i prelijepa obližnja katedrala koja zaokružuje idiličan grad.

lausanne-1

Lausanne Palace & Spa gostima nudi vrhunsku udobnost, profinjenost i uslugu u kojoj mogu uživati u nekoj od 137 soba i apartmana koji su uređeni u vrlo u modernom ili klasičnom stilu. Svi apartmani su okrenuti prema jezeru ili prema starom dijelu Lausanne, te stoga pružaju pogled koji oduzima dah.

Lausanne Palace & Spa nudi obilje izbora za različite vrste objeda od restorana Mediterranean kojeg krasi jedna Michelinova zvjezdica do Brasserie u pravom pariškom duhu ili istočnjačkog The Palace Sushi Zena. U konačnici se gosti mogu odlučiti i za Le Côté Jardin restoran, koji je otvoren cijeli dan a nudi talijansku kuhinju.

lausanne-2

Infrastruktura Spa centra opremljen je najmodernijom teretanom koja je opremljena zadnjom generacijom aparata i opreme. Kada su kozmetički tretmani u pitanju oni mogu biti prilagođeni i optimizirani prema osobnim željama klijenata.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially
Fotografije:
Lausanne Palace & Spa

Facebook Like Button