Top 5 skrivenih barova u Londonu

Odabrali smo pet skrivenih barova za čisto i iskonsko uživanje u kušanju neobičnih pića i koktela.

The Vault

Under Milroy’s, 3 Greek St, London W1D 4BD
Izazov je proći kroz dućan prepunog najboljeg viskija a ne skrenuti na tren s puta. U trgovini Milroy’s, u najstarijem londonskom dućanu viskija, ako se krene direktno prema kraju prostora i siđe u podrumski bar The Vault svako posjetitelj biti će impresioniran izgledom i ponudom. Zidovi načinjeni od cigle i svijelost svijeća pridonose čistom večernjem raspoloženju u kojem se gosti mogu udobno smjestiti u nekom od skrovitih kutaka ovog čarobnog bara. Viski kokteli jednostavno su za svaku preporuku i teško je odoljeti ne probati ih, ali ovdje se može konzumirati i mnoštvo vrhunskih originalnih pića, koje izrađuju majstori koktela na baru.

vault

Izdvojeno

> Isprobajte gutljaj viskija u Milroy mikro baru a zatim se spustite na koktel u The Vault bar i imati ćete iskustvo za sva vremena
BFI, Behind the Bookcase

BFI, Belvedere Road, London SE1 8XT
Ponekad trebate trenutke mira kako bi proživjeli film koji ste upravo odgledali u BFI-u. Mnoštvo posjetitelja sasvim slučajno otkrije londonski bar Behind the Bookcase, često znan kao “iza police s knjigama” :) . Naime, kada gosti u jednom času ugledaju prisutne posjetitelje kako “nestaju” iza velikog zida u stražnjem dijelu glavnog bara shvate da se tamo nešto jako dobro dešava.

Izdvojeno

> Otpijte koji gutljaj koktela s malog ali pomno probranog popisa ovih omiljenih pića. U ovakvom užurbanom središtu zabave skoro da ne postoji pravi razlog za ovakav bar, ali on ipak odlično egzistira:).
> Zelena soba pruža pravi redateljski osjećaj, koji je vjerujte odličan
Evans & Peel Detective Agency

310c Earls Court Rd, London SW5 9BA
Kod posjetitelja poznat kao bar u detektivskoj agenciji, ovo je mjesto na kojem ćete biti propisno smješteni iza brave. Iz ulice se spušta u maleni antikni ured, a glavni detektiv preuzme ponaosob slučaj svakog gosta, te ih uvedi iza zida knjiga u dvije velike prostorije namjenjene “pritvoru” za ispijanje ukusnih pića. Već izblijedjelje zidne pločice odati će prvotnu namjenu ove prostorije, koja je nekoć bila dio obližnje podzemne željeznice ili možda čak nekakva istražna prostorija. S liste pića koje je ispisana na starinskoj pisaćoj mašini može se odabrati neki od originalnih koktela,a užitak i opuštanje je zagarntirano u lagano prigušenom ambijentu.

evans-peel

Izdvojeno

> Raspoloženje i ambijent koji se osjete pri samom ulasku nije nužno ušminkano, kao što se čini u prvi tren
Shangri-La Hotel, The Skypool

Level 52, Shangri-La Hotel, At The Shard, 31 St Thomas Street, London SE1 9QU
Gore, na samom vrhu Sharda, beskonačni Skypool pretvara se oko 21 sat u neočekivano romantično mjesto za ispijanje pića. Ulaz je kroz hotelski bar GŌNG, koji sigurno zaslužuje svoju samostalnu recenziju. Dok se zid bešumno otvara pred gostima ulazi se u Skypool. Ako je netko mislio kako je već doživio spektakularan pogled na City, doživjeti će potpuno novu perspektivu i pogled na zapadni dio Londona gdje pogled seže sve do Londonskog Oka i Westminsterske palače. Bez mogućnosti kupanja, jedino prskanje koje se doživljava je ono kada barmajstor ispušta kockica leda u piće. No, svakako je bajkovit vrhunski osjećaj ugode pod samim nebom i prolaznim oblacima. Jedina dvojba koja se možda nameće je da li odjenuti odjeću za koktel ili možda chic hotelsku kombinaciju.

skypool

Izdvojeno

> Što nema nebeski okus kada vam se čini da plutate među zvjezdama?
Bulgari, The Edward Sahakian Lounge

Bulgari Hotel, 171 Knightsbridge, London SW7 1DW
Unutar Bulgari hotela smjestio se jedinstveni dućan s cigarama, vođen od strane vrhunskih sommeliera za cigre, koji zasigurno ne predstavlja standardni bar. Diskretno smješten iza stepeništa pokraj hotelskog bara ovo mjesto nudi opuštajuće trenutke užitaka uz piće i rijetke cigare. Kožom obložena soba ima vrhunski sustav za prozračivanje, nudeći osjećaj visoke sigurnosti i unutarnjeg mira, a takav ambijent svakako dovodi do maksimalnog uživanja. Neka vaš odabir cigare potakne vašu maštu za noć u kojoj se sanjari uz odbarano piće, a to može biti možda čaša vrhunskog ruma ili najčišće filtrirana votka.

edward

Izdvojeno

> U ovom baru se nailazi na nesebično dijeljenje iskustva s vrhunskim poznavateljima okusa cigara i pića koja se sljubljuju zajedno u jedinstvenom okusu.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially

Facebook Like Button