Bali, Vila Wiljoba

Vila Wiljoba je nedvojbeno je jako elegantna sa čak sedam soba od kojih je jedna predviđena kao soba za dadilju za obitelji s djecom.

Vila Wiljoba je izgrađena u klasičnom stilu, dovoljno velika da smjesti veću obitelj ili grupu prijatelja, a u isto vrijeme nudi intimne prostore za opuštanje i zabavu. Kvaliteta i luksuzni dizajn vidljivi su na svakom koraku.

Vila Wiljoba

Osoblje vile i stručni tim za različite vidove aktivnosti na raspolaganju su svakom gostu. Cijelom ekipom upravlja voditelj vile, a osobni kuhar i batler na raspolaganju su 24 sata. Vila je izuzetno dobro osigurana s obučenim zaštitarima koji osiguravaju potpunu intimu i anonimnost.

Kako bi se gosti potpuno opustili i uživali u odmoru tu je profesionalni maser i terapeut te raskošno uređen i opremljen spa dio za osobni spa doživljaj.

Vila Wiljoba

Okolina vile naprosto je čarobna, atu je i vozač luksuznog automobila koji će goste voziti diljem otoka. Tijekom razgleda može, na želju gostiju, poći i voditelj vile koji svojim stručnim znanjem pružiti specifičan uvid u lokalno područje i brojne aktivnosti kao što su rafting, planinarenje, surfanje, ronjenje, jahanje. U noćnim satima kada je opuštenost na vrhuncu na raspolaganju su brojni noćni klubovi s glazbom i ponudom za svačiji ukus.

Vila Wiljoba

Vila Wiljoba je prvobitno izgrađena kao privatna kuća, a pri njezinoj gradnji nije se nimalo štedjelo. Elegantni dnevni boravak opremljen je sofama nježnih boja i skupocjenim orijentalnim tepisima. Prostor za objed smješten je odvojeno od kuhinje a iz njega se kreće prema prostranoj terasi s pogledom na blještavi bazen i uređene vrtove. Na raskošnoj velikoj terasi nalazi se vanjski odlično opremljen bar i blagovaonica pod otvorenim nebom. Kada su bazeni u pitanju ova vila ima čak tri, jedan veliki i jedan mali dječji te protustrujni masažni bazen.

Ako se gosti žele zabaviti ili baviti nekom aktivnošću unutar vile tu je biljarski stol i vrhunska teretana.

Vila Wiljoba

Izdvojeno:

> Samo nekoliko minuta hoda od vile nalazi se poznata surferska plaža Canggu.
> Uz sjajne kafiće, dućane i butike te užitke u specijalitetima fantastičnih restorana svjetske klase svaki će se gost rado vratiti ponovno u ovaj dio raja.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially

Facebook Like Button