Započnite godinu s fitnessom i wellnesom

Nakon uživanja u blagdanima i praznicima mnogi pokušavaju održati novogodišnje odluke vezane uz zdravlje.

Takve odluke često budu zaboravljene te je siječanj ključan u motivacijskom smislu. Bilo da tražite detoskikaciju ili fitness iskustvo Quintessentially Travel je izabrao pet vrhunskih wellness utočišta diljem svijeta da bi vam pomogao započeti novu 2015. godinu.

 

SHA wellness, Španjolska

sha-wellness-1
SHA Wellness klinika u Alicanteu nudi holistički pristup mentalnoj i fizičkoj detoksikaciji i čišćenju organizma. Pristup se temelji na drevnoj zdravstvenoj vještini s utjecajem napredne zapadne medicine. SHA Wellness nudi vrhunski uređen spa, koji uključuje vodopade, grijane bazene i hidroterapiju. Uz iskusne nutricioniste, joga instruktore i masere osjećati ćete se kao preporođeni, spremni za nove izazove u nadolazećoj godini.

 

COMO Shambhala, Indonezija

como-shambala
Za one koji traže malo duži odmor a u svoj ritam žele uključiti fitness i wellness COMO Shambhala na Baliu je idealno mjesto. Smještena u spokojnom okruženju rižinih polja na raspolaganju su lječnici i nutricionisti koji će vam pomoći u holističkom wellness programu, te će vaš boravak biti potpuno posvećen zdravlju. Provedite svoje dane u mnogobrojnim fitness ponudama kao što su ronjenje ili borilačke vještine a u večernjim satima se počastite odlaskom u spa te potom krenite na zdravu večeru.

 

Ananda, Himalaji, Indija

ananda-spa
Jedinstveni Ananda anti-stres program je idealan za one koji žele naučiti tehnike opuštanja i otkriti jedinstven put do zdravog života. Iskoristite veliki raspon spa tretmana te sudjelujte na satovima pilatesa, kuhanja ili raftinga. Idealan spoj mirnog okruženja i luksuznog smještaja jamstvo je opuštenosti koja će trajati kroz cijelu godinu.

 

No 1 Boot camp, Španjolska

no-1-boot-camp
Započeti novu rutinu i dijetu s ciljem gubitka kilograma može biti velika prepreka u modernom životu. Uz pomoć No 1 Boot camp u Ibizi ovo može biti jednostavan i ugodan zadatak. Uz strogi dnevni raspored koji se sastoji do joge, pješačenja i kardio vježbi popraćen s ukusnim ali zdravim obrocima u restoranu s pet zvjezdica, ovo mirno i spokojno odmorište je savršeno mjesto za detoksikaciju tijela i fokusiranost na zadatak.

 

Park Hotel, Igls, Austrija

park-hotel-igls
Uživajte u prednostima zdravog života u park Hotelu Igls, gdje su planinarenje i trčanje dio svakodnevnih aktivnosti. Tijekom svog boravka iskoristite dnevne zdravstvene preglede, fitness i prehrambene programe prilagođene vašim osobnim željama. S privatnim parkom i prekrasnim krajolikom ova pauza u Austriji zasigurno će vas pokrenuti u novoj godini.

 

Tekst i fotografije uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially

Facebook Like Button