Thompson Miami Beach

U nekoliko proteklih godina, hotelska scena Miamija prilično je mirovala no novi Thompson Miami Beach hotel otvorio je svoja vrata krajem studenog 2014. godine. Svojim stapped art deco ambijentom iz četrdesetih godina osvaja glamuroznu publiku koja cijeni moderne šik sadržaje sa plažom na dohvat ruke.

thompson-miami-ocean

Thompson Miami Beach hotel na vrhu je popisa najomiljnijih hotela.

 

Sobe
thompson-hotel-suite-11
Hotel sadrži 380 soba okrenutih prema oceanu s pogledom na morsko plavetnilo i vječno osvjetljen naživahniji grad na svijetu. Retro uređenje pruža ugođaj četrdesetih i pedesetih godina prošlog stoljeća s nautičkim naglaskom i prostorom u kojem dominiraju ogledala specifična za taj stil uređenja. Sve sobe opremljene su mini barom su s “Mix it up” izbornikom koktela, tako da možete sami napraviti svoj omiljeni klasični koktel uz Miami twist.

 

Seagrape restoran
thompson-miami-seagrape
Na kormilu Thompsonovog restorana nalazi se šef kuhinje Michelle Bernstein, jedna od najuglednijih i najtraženijih žena kada je u pitanju vrhunsko kulinarstvo. Uz pomoć lokalnih poljoprivrednika za nabavu specifičnih proizvoda s jelovnika, Michelle Bernstain usmjerena je na svježe povrće od kojih radi kreativne male zalogaje. Nađete li se u ovom izvrsnom restoranu nikako ne propustite probajti salatu od kelja i garganeli tjesteninu. Raskošni restoran nalazi se u glavnom dijelu hotela u kojem se poslužuje doručak, ručak i večera, a uvijek je na usluzi ljubazno osoblje koje će vam donesti različite delicije u vašu sobu.

 

Bazeni
thompson-hotel-pool-111
Unutar hotela nalaze se dva velika grijana bazena u kojima se može jako dobr opustiti i relaksirati istodobno. Vanjski raskošni bazeni, okruženi suncobranima veselih boja i privatnim kabinama za presvlačenje, te su odličnomjesto za idealno uživanje u suncu ili bijegu od ludila gradske vreve. Zanimljivo je da privatne kabine oko bazena imaju dovoljno velik prostor koji može ugostiti do šest osoba, a kako bi mogli sa svojim prijateljima ili privatnim gostima opušteno uživajti cijeli dan uz bazen.

 

1930s House
thompson-miami-1930-house
Jedinstvena značajka hotela Thompson Miami Beach, povijesni je samostojeći objekt koji se nalazi preko puta hotela. Već pri samom ulasku mogu se primjetiti podovi koji su izvedeni u narančastoj glini, impresivni kamin izrađen je od vapnenca, a bar u hacienda stilu. Stil namještaja s početka dvadesetog stoljeća u Havana stilu pružaja osjećaj latino čuda. Ljubitelji koktela naći će se na pravom mjestu, jer je ono idealno za njih. Koktele koje svakako treba izdvojiti visoko na ljestivci savršenih okusa su Añejo Old Fashioned i the Ain’t MISbeeHAVIN’.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially

Facebook Like Button