Bijeg u bajku na Sardiniji – vila Is Molas spaja duh mediterana s kulturom Italije

Poželite li ljetovati u predivnoj Italiji, još bolje u neponovljivoj Sardiniji, onda ćete u kompleksu vila Is Molas, gdje se spaja vitalni duh mediterana s jedinstvenom kulturom Sardinije, osjetiti sve čari potpunog odmora.

Ove jedinstvene vile dizajnirane su od strane priznatog Massimiliana Fuksasa, dok se za unutarnje uređenje pobrinula Doriana Fuksas.

is-molas-1

Što čini vile Is Molas na Sardiniji toliko posebnima

Cijeli Is Molas kompleks sastoji se od četiri različite vrste vila, a prekrasan dizajn svake od njih u skladu je s okolnim krajolikom koji pokušava obuhvatiti antičko naslijeđe okruženja u kojem se nalazi.

is-molas-5

Zbog složenosti ekosustava okoline čitava gradnja je izvedena uz najveće standarde koje nameće bio-arhitektura, a prvenstveno su se koristili prirodni materijali nabavljeni iz bliže okolice.

is-molas-3

Vile su površinom velike od 210 do 470 m² s ogromnim pripadajućim vrtovima od 1000 do 3000 m² koji graniče s zaštićenim planinskim parkom koji prostoru daje posebnu mikroklimu.

Prekrasan pogled na krajolik obuhvaća i zelene površine golf igrališta i savršeno plavo more

Svi ljubitelji golfa uživati će u Golf stazi Gary koja ima 27 rupa, par 72, a sastavni je dio Is Molas Golf kluba na kojem su održana tri talijanska Open turnira te Volvo Masters prestižno međunarodno natjecanje.

is-molas-4

U neposrednoj blizini nalaze se i dva hotela s pet zvijezdica zajedno s luksuznom concierge uslugom koja je na raspolaganju i gostima koji se nalaze u vilama.

Unutar kompleksa nalazi se luksuzna spa zona, a gosti mogu uživati i u privatnom klubu na plaži s pogledom na drevni toranj Nora i jedinstveni panoramski pogled. U neposrednoj blizini nalazi se i specifično lijep trg s obiljem restora i boutiqua.

is-molas-21

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially

Facebook Like Button