Freedom Bay, Sveta Lucija

Sveta Lucija je neotkriveni dragulj Kariba koji obiluje mnogim prirodnim ljepotama poput planina, prašuma i koraljnog grebena. Osim prirode koju cijelo vrijeme grije vječno sunce, gostoljubiva kultura i uspostavljena odlična infrastrukturna mreža pružaju nezaboravan doživljaj prilikom boravka svakom gostu.

freedom-bay-st-lucia-2

Smješten na 77 hektara, našao je mjesto u UNESCO-ovoj svjetskoj kulturnoj baštini. Spektakularan hotel s pet zvjezdica Freedom Bay i pripadajuće odmaralište kao i sam otok nude veliki raspon usluga i aktivnosti. Na toploj zapadnoj obali otoka može se uživati u bujnim padinama koje pružaju panoramski pogled prema fascinantnoj bijeloj plaži i zaljevu, a u daljini se vide i nedaleki obrisi poznate planine Piton.

freedom-bay-st-lucia-3

Okružena bujnom zelenom prašumom u savršenom okruženju morske obale, luksuzne spavaće sobe unutar hotela i vila pružaju osjećaj neviđene ugode, a uređenje i vrhunski dizajn prostora dominiraju u svakom kutku. Na raspolaganju je ostali veliki niz usluga vezanih uz prirodno okruženje ovog naselja.

freedom-bay-st-lucia-4

Želja za slobodom leži u srcu svih vrijednosti i zato je jedan od glavnih pokretača za velike odluke. Sloboda u vlastitom vremenu, sloboda u odabiru prostora i sloboda druženja s obitelji i prijateljima. Zato Freedom Bay želi stvoriti potpuno novi pojam slobode i redefinirati mjerila za luksuzni život kroz kultni dizajn i vrhunsku uslugu koja je beskompromisna u ovom prostoru.

freedom-bay-st-lucia-1

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially

Facebook Like Button